OSUĐEN NA 24 GODINE

Britanski biznismen u Turskoj ubio kupljenu suprugu Ruskinju jer je saznao da je bila muškarac

Prije preseljenja u Tursku, Collier je bio jedna od ključnih osoba u poslovnom carstvu tajkuna Johna Caudwella

Britanski biznismen Chris Collier (40) u Turskoj je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva svoje supruge Julie (35). Par je živio u Turskoj, kamo se Collier preselio pred više od deset godina. Navodni razlog brutalnog ubojstva – suprugu je onesvijestio tupim predmetom prije nego što ju je zadavio – je njegovo iznenadno saznanje da mu je supruga nekoć bila muškarac.

Julia je bila Ruskinja i neki izvori čak navode da ju je Collier 'kupio' na internetu. To se zaključuje prema komentarima na internetskim forumima čiji je autor navodno sam Collier, koji je tamo naveo da je Julia "nekad bila tip" i da je za nju "platio".

Inače, prijatelji su par opisali kao skladan i sretan. On je vodio agenciju za nekretnine, a ona je bila pjevačica u lounge barovima luksuznih hotela. Prije preseljenja u Tursku, Collier je bio jedna od ključnih osoba u poslovnom carstvu tajkuna Johna Caudwella i njegovom lancu prodavaonica mobitela Phones4U. Caudwell je taj biznis 2006. prodao za vrtoglavih 1.46 milijardu funti, a Colliera je opisao kao izvrsnog prodavača za kojeg "je šokiran čuti da je uhićen zbog ubojstva".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. veljača 2023 13:51