BIZARAN SLUČAJ

BRITANSKU MILIJUNAŠICU PRONAŠLI NA ULICAMA MILANA Zapuštena i prljava kopala po kontejnerima: 'Ničega se ne sjećam...'

 Ilustracija / Profimedia, FACEBOOK

Ariane Lak, 51-godišnja britanska državljanka rođena u Iranu, koja tvrdi da je nasljednica kraljevske dinastije Qajari, nestala je prije šest mjeseci, a sad su je, prenose Daily Mail, pronašli kako spava i preživljava na ulicama Milana.

Milijunašici, inače menadžerici filmske produkcijske tvrtke, izgubio se svaki trag još u ožujku, nakon što su je razbojnici opljačkali i pretukli, zbog čega je Ariane navodno izgubila pamćenje. Arianeina obitelj angažirala je privatnog detektiva, bivšeg albanskog policajca, koji ju je na kraju i uspio pronaći na milanskom Trgu Cesare Beccaria. Nikome i dalje nije jasno zašto za nestalom bogatašicom nisu tragale ni talijanska ni britanska policija. Gospođicu Lak su pak, prenosi Daily Mail, prepoznali milanski beskućnici nakon što im je detektiv pokazao njezinu fotografiju. Ariane je prepoznala i frizerka kod koje je Britanka dolazila u salon.

- Bila je zapuštena i jako prljava - rekla je.

- Ne znam što mi se dogodilo. Ničega se ne sjećam... Možda sam hodala gradom kad su me napali... Vjerojatno sam pala, udarila glavom i izgubila pamćenje... Stanovnici Milana bili su divni prema meni. Nudili su mi pomoć, hranu, ali odbijala sam ih. Kopala sam po kontejnerima, stajala ispred restorana i hotela, čekala da mi daju nešto za pojesti - rekla je gospođica Lak sestri koja je doputovala u Italiju čim je čula da su pronašli Ariane.

Potvrđeno je da je britanska milijunašica prije nestanka živjela u hotelu Residence Di Coro/Di Corso, a nakon što se taj zatvorio, odsjela je u drugom hotelu u neposrednom susjedstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:29