NESHVATLJIVI ZLOČIN

BRUTALNO TROSTRUKO UBOJSTVO Mala zajednica šokirana masakrom u obiteljskom domu, još se ne zna ni motiv ni počinitelj

 
 YouTube

Gnjusno trostruko ubojstvo uzdrmalo je malu zajednicu na sjevernoistočnom području američke države Virdžinije. Tijela žrtava - Michael Coleman (39), njegova partnerica Rachel Ozuna (34) i njen sin Kyrrus Ozuna (14) - pronašao je u srijedu ujutro u njihovom domu u okrugu Spotsylvania njihov rođak koji je navratio jer se zabrinuo kad mu se nisu javljali, kako prenose lokalni mediji i Daily Mail.

U kući je živo pronađeno dvoje djece, beba stara nekoliko mjeseci i malo dijete, u dehidriranom stanju, ali neozlijeđeni. Prema navodima policije, troje žrtava ubijeno je "nekom vrstom oštrom instrumenta". Kako je istraga tek na početku, nisu još dostupne nikakve informacije o mogućem motivu ubojstava, ili pak o osumnjičeniku.

GoFundMe
Obitelj Michaela Colemana i Rachel Ozuna

Na crowdfunding platformi GoFundMe otvoren je poziv za prikupljanje sredstava kako bi se financirao transport Rachel i Kyrussa u njihovu rodnu državu Utah radi pokopa. Do petka ujutro prikupljeno je više od 10.000 dolara.

Richard Ozuna, ožalošćeni otac umorene Rachel putem Facebooka je podijelio svoje osjećaje kad je čuo vijest o njenoj smrti: "Primio sam najgoru vijest koju roditelj može dobiti - da su njegovo dijete i unuk ubijeni. Činimo najbolje što možemo da ostanemo pribrani... Hvala vam na molitvama."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:15