PAPI ŠIROKE RUKE

BUNGA BUNGA ORGIJE Ruby Srcolomka: 'Berlusconi mi je nudio 5 milijuna eura za lažno svjedočenje'

Zanosna Ruby navodno je dobila ponudu da na sudu šuti kao zalivena
 AFP

RIM - Talijanski tužitelji vjeruju kako je bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi ponudio Karimi el-Mahroug - poznatijoj pod nadimkom Ruby Srcolomka - čak pet milijuna eura za lažno svjedočenje na sudu, prenosi Daily Mail . Navodno je Ruby to povjerila svojoj prijateljici, navodi britanski list.

Naime, bivši premijer Italije prošle je godine osuđen za plaćanje seksa tada 17-godišnjoj djevojci koja je posjećivala njegove bunga bunga partyje odnosno orgije u njegovoj vili. Navodno je Ruby očekivala taj iznos bude li šutjela pred sudom.

Sedam starleta i plesačica na sudu je priznalo da primaju plaću od 2.500 eura mjesečno, no tužitelji sad vjeruju kako je čak 30 djevojaka primilo novac, piše Daily Mail . Neke od njih živjele su besplatno u stanovima na Berlusconijevu posjedu kraj Milana. No, Papi je tvrdio kako ih uzdržava jer im je zbog suđenja 'upropašten život'.

No, skupina bunga bunga djevojaka sa sjedištem u Milanu navodno je pozvana 15. siječnja 2011. u Berlusconijevu kuću kako bi finanlizirali strategiju obrane na sudu. "Pogotovo Ruby je dobila obećanje o velikodušnoj nagradi ako bude šutjela", izjavio je za Corriere della Serra sudski izvor. Policija je njeno priznanje čula prisluškujući je u razgovoru s prijateljicom.

Tužitelj na sudu u Milanu potvrdio je kako traje istraga o opstrukciji pravde, no istaknuo je kako istraga još traje. Berlusconi odbacuje optužbe i kaže kako 'ostaje u politici do kraja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:19