SUKOB OKO OČINSTVA

Buran ljubavni život: Bivša francuska ministrica pravosuđa imala je osmero ljubavnika kad je začela kćer?

Bivša francuska ministrica pravosuđa, a sada zastupnica u Europskom parlamentu, Rachida Dati, viđala se istovremeno sa 'do osam muškaraca' u vrijeme kad je začela kćer Zohru.

Otkrića o intenzivnom ljubavnom životu 47-godišnjakinje izašle su na vidjeli prilikom burnog sukoba oko očinstva nad njezinom kćerkom.

Naime, multimilijunaš Dominique Desseigne (68) odbija DNK test iako Dati tvrdi da je upravo on otac trogodišnje Zohre, što pokušava dokazati i sudskim putem tvrdeći sa je njezina kćer začeta tijekom jednog strastvenog susreta s multimilijunašem 2008. godine.

Međutim, Desseigne je kazao da je on bio samo jedan od mnogih muškaraca s kojima je Dati imala avanturu i da ne zna je li on Zohrin otac.

Njegovi su odvjetnici sudu predložili pisani dokaz da je ona u to vrijeme bila u vezi sa 'do osam muškaraca'. Među njima su navodno bili televizijski voditelj, ministar, visoki dužnosnik, španjolski premijer, brat Nicolasa Sarkozyja, državni odvjetnik Katra... Dati tvrdi da ima dokaze da je Desseigne stalno posjećivao njihovo dijete nakon što je rodila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 11:44