NAGODILA SE

Ceca priznala krivnju: Godinu dana bit će u kućnom pritvoru i nositi posebnu elektronsku narukvicu. A platit će i kaznu od 1,5 mil. eura

Ceca će morati nositi posebnu narukvicu oko noge kojom će se pratiti njezino kretanje
 Srđan Stevanović

Visokom sudu u Beogradu danas je predan sporazum postignut između pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i glavnog tužiteljstva prema kojem je 38-godišnjakinja priznala protupravno prisvajanje novca od transfera nogometaša NK Obilića u inozemstvo, piše srpski Blic .

Arkanova udovica zauzvrat je dobila godinu dana kućnog pritvora i novčanu kaznu u iznosu od milijun i pol eura.

Nagodba obuhvaća i Cecinu sestru Lidiju Ocokoljić koja je priznala sudjelovanje u malverzacijama prilikom transfera. Ona je dobila kaznu od 6 mjeseci kućnog pritvora.

Ukoliko Sud u Beogradu usvoji nagodbu, Ceca i njezina sestra Lidija Ocokoljić neće završiti na sudu, već će im odmah biti određene spomenute kazne.

Prilikom izdržavanja kazne, Ceca i njezina sestra morat će nositi posebne narukvice oko noge kojima će se pratiti njihovo kretanje.

Podsjetimo, Cecu Ražnatović tereti se da je zajedno sa svojim suradnicima protupravno prisvojila oko 4 milijuna njemačkih maraka i više od tri milijuna američkih dolara od transfera igrača Nogometnog kluba Obilić u inozemstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:55