NEMILOSRDNI VOĐA

Čečenski specijalac i policajac potukli se na ulici; Rulja se okupila i navijala, a onda ih je Kadirov sve poslao u rat!

Časnik Nacionalne garde brzo je priveden, a dodatne snage poslane su u grad kako bi se uhvatili promatrači ovog sukoba

Tučnjava u Čečeniji

 Twitter/

Bizaran incident s još bizarnijim epilogom dogodio se proteklog vikenda u čečenskom gradu Urus-Martanu. Na ulici spomenutog čečenskog grada izbila je tučnjava između prometnog policajca i časnika specijalnih snaga. Njihov obračun izazvao je pažnju brojnih slučajnih prolaznika koji su snimili njihovu tučnjavu, a snimke su se ubrzo našle na društvenim mrežama.

Širu javnost poprilično je zabavio ovaj okršaj, no njihovo oduševljenje ne dijeli čečenski vođa Ramzan Kadirov koji je naredio da se identificira i locira sve promatrače ove tučnjave te da ih se pošalje na ratište u Ukrajini.

Kako piše na Telegram kanalu Baza, do incidenta je došlo nakon što je časnik specijalnih čečenskih snaga svojim automobilom počeo ‘driftati‘ pred policajcem i provocirati ga zbog ranijih pritužbi. Razmijenili su nekoliko riječi nakon čega je časnik ošamario policajca.

Oko dvojice ‘boraca‘ se vrlo brzo okupila gomila ljudi i nitko ih nije ni pokušao razdvojiti. Sve to razljutilo je Kadirova koji je stao na stranu prometnog policajca.

Časnik Nacionalne garde brzo je priveden, a dodatne snage poslane su u grad kako bi se uhvatili promatrači ovog sukoba.

- Vi koji ste bili ondje, ako ste muškarci, želite se boriti, ratovati... Mi ćemo vas pokupiti i poslati na područja na kojima se odvija specijalna operacija. Imamo popis imena. Stoga spakirajte svoje stvari i pripremite se za odlazak u specijalnu operaciju. Pokazali ste svoje pravo lice pa znamo kako nastaviti dijalog s vama, poručio je Kadirov.

Racije u gradu krenule su praktički odmah nakon incidenta. Specijalci sada provjeravaju dokumente vozača automobila koji prolaze gradom u potrazi za očevicima tučnjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:51