VELIKA ZABRINUTOST

Cijeli Beograd traži mladu mamu Anu (20): ‘Muž je čuo plač bebe i shvatio da je nema‘

Ana je navodno posljednji put viđena u kući u Kaluđerici u kojoj živi zajedno sa suprugom i kćeri Tarom

Ana Petrović

 Facebook/

Mlada djevojka Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći s četvrtka na petak, oko dva sata nakon ponoći, a i dalje joj nema ni traga, potvrdila je njezina sestra.

Kako pišu srpski mediji, sestra nestale djevojke putem društvenih mreža objavila je emotivni apel.

"Jedino kako nam možete pomoći da pronađemo moju sestru je da podijelite ovu sliku, da zamolite prijatelje/obitelj da i oni podijele kako bi što više ljudi vidjelo i, naravno, da nazovete broj sa slike ili prijavite najbližoj policijskoj stanici ako je negdje vidite. Hvala svima koji dijelite, nismo se ni nadali da će se ovoliko daleko čuti naš glas, ali hajde da danas budemo još glasniji nego jučer. Anu kod kuće čeka jedna djevojčica koja ima godinu i pol dana i jako je važno da je pronađemo što prije", napisala je Anina sestra na Facebooku.

Ana je navodno posljednji put viđena u kući u Kaluđerici u kojoj živi zajedno sa suprugom i kćeri Tarom.

"Tu večer, Anin se muž vratio s posla i legao spavati. Ona je ostala sama s bebom, uspavljivala ju je. Oko 2 ujutro, muž joj je poslao poruku da ugrije mlijeko, jer se beba probudila i počela plakati. S obzirom na to da Ana nije odgovarala, a beba nije prestajala plakati, njezin je suprug ustao i tada je shvatio da je nema", rekla je za Blic zabrinuta sestra.

Tvrdi da su je od tada neprekidno zvali, ali joj je telefon bio isključen. Također, nitko od obitelji i prijatelja ne zna što je Ana te večeri imala odjeveno na sebi.

image

Ana Petrović

Facebook/

"Njezin je telefon isključen od trenutka kad je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko 6 ujutro, ali je to trajalo samo par sekundi. Nemamo informaciju o tome što je nosila te večri, ali smo primijetili da nedostaje rozi ruksak iz kuće", navodi uznemirena sestra.

Istaknula je da je Ana jako povezana s kćerkicom te da provodi svaki dan s njom, zbog čega im je nevjerojatno da bi je samo tako napustila i ostavila.

"Nikada je ne bi napustila, zato nam je i čudno što je svojevoljno izašla iz kuće. Ovo se dosad nije događalo. Zabrinuti smo i želimo da je što prije pronađemo. Anu kod kuće čeka jedna djevojčica koja ima godinu i pol dana", dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:31