NIJE MU BILO ZABAVNO

Čitači s usana otkrili što je Charles šapnuo Camilli. Realno, rekao je ono što svi misle...

Charles je pred opatiju stigao nešto prije dogovorenog vremena te je morao par minuta pričekati prije nego je mogao ući u crkvu

Kralj Charles III i kraljica Camilla stižu pred Westminstersku opatiju

 Adam Gerrard/Afp

Novopečenog britanskog kralja Charlesa kamere su snimile dok se, kako se čini, žalio svojoj supruzi Camilli da mu je ‘strašno dosadno‘ jer je bio prisiljen čekati par trenutaka prije nego je mogao ući u Westminstersku opatiju gdje će biti obavljena krunidba.

Charles je u subotu ujutro pred opatiju stigao nešto prije dogovorenog vremena te je morao par minuta pričekati prije nego je mogao ući u crkvu.

William i Kate, odnosno princ i princeza od Walesa, stigli su malo kasnije pa su se pridružili društvu koje je u crkvu ušlo nakon budućeg kralja.

Čim je primijećeno da Charles nešto govori Camilli, angažirani su čitači s usana koji su otkrili što je Charles rekao.

‘Nikad ne može sve biti na vrijeme. Uvijek je nešto... Ovo je tako dosadno‘, kazao je Charles.

No možda su Charlesove riječi tek odraz nervoze prije važnog događaja.

Charles i Camilla okrunjeni su na ceremoniji na kojoj je bilo nazočno stotinu šefova država, mnogi kraljevi i kraljice te brojne slavne osobe, a koju su putem TV ekrana i interneta pratili milijuni diljem svijeta.

No iako je sve izgledalo savršeno, stvari baš nisu išle točno onako kako su zamišljene.

‘Jedna ili dvije stvari nisu išle po planu‘, priznala je nakon ceremonije biskupica od Chelmsforda, Dr. Guli Francis-Dehqani. ‘Ali neću sramotiti nikoga konkretnog.‘

Tijekom ceremonije, nadbiskup od Canterburyja je nekoliko trenutaka namještao krunu na Charlesovoj glavi. Malo je čak i okretao krunu Svetog Edwarda kako bi se uvjerio da ju je dobro namjestio i da neće pasti - što bi bila prava katastrofa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. studeni 2023 21:31