BORBA ZA GOLI ŽIVOT

NAKON PORODA UGURALA BEBU U ŠAHT Novorođenče preživjelo 5 dana u nemogućim uvjetima

Biciklisti su začuli neutješno vrištanje iscrpljene novorođene bebe, koja je ležala na dnu šahta ispod betonske ploče
 YouTube

Biciklisti koji su se jučer vozili stazom koja ide uz autoput na zapadu Sydneyja bili su u čudu kad su začuli plač koji je dopirao negdje iz žbunja pored njih. Isprva su pomislili da se radi o mačiću kojeg je netko ostavio u zabačenom dijelu van grada, no kada su otkrili odakle dolazi taj neobičan zvuk, ostali su u šoku. Ispod betonskog poklopca odvodnog šahta dopiralo je neutješno vrištanje iscrpljene novorođene bebe!

Kad je nekoliko ljudi podignulo tešku betonsku ploču, ugledali su na dnu odvoda tek rođenog dječačića koji je ležao još omotan u bolnički pokrivač, izgladnio i dehidriran na temperaturi koja je u tom području jučer dosezala 40 stupnjeva Celzijevih. Novorođena beba imala je prezrezanu pupčanu i zavezanu vrpcu.

Policija se bacila na intenzivnu pretragu bolnica i rodilišta. Istraga je utvrdila da je dječak još od utorka ležao na dnu prljavog odvoda, gdje ga je kroz malu rupu pored betonskog poklopca nakon poroda ugurala 30-godišnja majka, koja je sada optužena za pokušaj ubojstva.

Obzirom na uvjete u kojem se novorođenče nalazilo, pravo je čudo kako je preživio, iako je njegovo zdravstveno stanje i dalje vrlo ozbiljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 02:29