OSTALO SAMO PREZIME

ISPOVIJEST TITOVOG UNUKA 'Živim kao pas. Žena me je totalno upropastila, novce potrošila, auto prodala. Molim za koricu kruha'

 Screenshot YouTube

Josip Joška Broz, unuk doživotnog predsjednika bivše SFRJ, u intervjuu za srpski Newsweek otkrio je da nikad nije bio u težoj životnoj situaciji, jer od primanja ima samo mirovinu od 18.000 dinara.

"Živim kao pas", reći će u iskrenom razgovoru, jer, osim prezimena, od djeda nije ništa naslijedio. Tako je bar odlučio beogradski Viši sud, koji je, poslije više od tri desetljeća, okončao ostavinsku raspravu, ostavivši maršalove potomke bez nasljedstva.

'Živim kako moram. U stanu ne uključujem grijanje, vozim se autobusom, ljudi me časte, pozovu na ručak, a meni ne treba dnevno pet obroka, dovoljan je i jedan. Ali koga uopće interesira što sada živim kao pas.

Živim od 18.000 dinara mirovine, imam kćerku od 10 godina, za koju plaćam alimentaciju i 2.800 dinara za njene satove francuskog. Žena me je totalno upropastila, novce potrošila, auto prodala, sve stvari odnijela, tako da sam skoro ostao na ulici. Napravila mi je aferu zbog navodnog nasilja u obitelji, pa mi je policija oduzela oružje od djeda. Poslje su mi iz stana nestali i sat i prsten od Tita', kaže u svojoj potresnoj ispovijesti Joška Broz..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:17