NASTAVAK ISTRAGE

Cure neslužbene informacije s vještačenja mobitela majke: Na dan nestanka Danke obrisano puno poruka i poziva?

Kako se doznaje, prije nestanka Danke Ilić majka ju je tri puta slikala iz različitih kuteva

Dankai njezina majka

 /Društvene Mreže/mup.rs

Prema neslužbenim saznanjima istrage, vještačenje mobitela Ivane Ilić pokazalo je da su mnoge poruke i podaci o pozivima izbrisani, javlja Informer.

- Dan uoči nestanka i na dan nestanka Danke Ilić mnoge poruke i pozivi su izbrisani s telefona. Utvrdili su to inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu se izbrisati s telefona, ali ostaju u bazi podataka - rekao je izvor.

Kako se doznaje, prije nestanka Danke Ilić majka je tri puta slikala dijete iz različitih kuteva.

Podsjetimo, majka Danke Ilić, Ivana, danas je ponovo, po četvrti put, u policijskoj stanici u Boru gdje se ispituje o okolnostima nestanka njene kćeri.

Prema informacijama srbijanskih medija, policija s njom provjerava svaku informaciju koja u istrazi nestanka njezine kćeri stigne do policije.

Kako se neslužbeno doznaje, policija je u posljednja četiri dana putem sustava "Nađi me" dobila dosta informacija, a svaka informacija mora se provjeriti kako bi se Danka Ilić pronašla.

Dvije specijalističke ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za izvanredne situacije MUP-a, stigle su sinoć u Banjsko polje i rano jutros započele detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je Danka nestala.

Kako javljaju reporteri "Blica", ispred kuće gdje je nestala djevojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a prema njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 23:26