IPAK JE VIĐEN?

Cure nove informacije o nestalom, svjedoci: ‘Obratio nam se, mislili smo da je skitnica‘

U centru Rume sreli smo mladića plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika, kažu

Matej Periš navodno je viđen u Rumi

 Nestali.hr/google Maps

Srbijanska policija nastavlja potragu za 27-godišnjim Matejem Perišem iz Splita, kojemu se 31. prosinca oko 2:30 u beogradskom klubu Gotik izgubio svaki trag. Nova TV razgovarala je sa svjedokom koji tvrdi da je Mateja sreo u prvim satima Nove godine.

"Provjereno" Nove TV u ponedjeljak doznaje kako postoje svjedoci koji su Mateja vidjeli u Rumi. Neki od svjedoka s kojima su razgovarali sve su prijavili policiji i dali iskaz.

"U prvim satima Nove godine, oko 3:30, u centru Rume sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika. U prvi mah pomislili smo da je skitnica. Obratio nam se, a govorio je splitskim naglaskom", rekao je jedan svjedok reporterki "Provjerenog" Nove TV.

Kad su čuli da je mladić proglašen nestalim, sve su prijavili policiji.

Podsjetimo, nestanak Mateja Periša prijavljen je beogradskoj policiji 31. prosinca, nakon što je sa šestoricom prijatelja došao na doček Nove godine u srbijansku prijestolnicu.

"Apsolutno vjerujem policiji Srbije koja uistinu vrlo temeljito, profesionalno i stručno vodi potragu. Za sve informacije što se događa, ubuduće se treba obratiti njima jer ih samo policija može službeno pustiti van", izjavio je otac nestaloga Mateja, Nenad Periš.

On je u nedjelju s predstavnicima hrvatskog veleposlanstva u Beogradu i prijateljima svoga sina došao u klub "Gotik" gdje je posljednji put viđen njegov sin.

U ponedjeljak bi se trebao sastati s dužnosnicima beogradske policije koja je objavila da poduzima sve mjere u potrazi za nestalim Matejem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:41