ZLOČIN U DOBOJU

Cure novi detalji okrutnog ubojstva: Otkriveno što su supruga i ljubavnik Saši stavljali u limunadu, umiješana i kći (14)?!

U srijedu je privedena i jedna maloljetna osoba koja se dovodi u vezu s ovim slučajem

Ubijeni Saša i osumnjičeni za ubojstvo

 Društvene Mreže/

Andrea Kajganić (32) i Dražen Lazarević (19) osumnjičeni su i uhićeni zbog sumnje da su počinili strašno ubojstvo Saše Kulišića iz Doboja. Portal Klix.ba otkriva šokantne detalje koji su prethodili likvidaciji.

U srijedu je privedena i jedna maloljetna osoba koja se dovodi u vezu s ovim slučajem koji je šokirao cijelu BiH i regiju te joj je sud odredio pritvor.

Saša Kulišić je iz prvog braka imao dvoje djece, a u braku s Andreom Kajganić je dobio još dvoje djece.

Prije nekog vremena Andrea je započela tajnu ljubavnu vezu s Draženom Lazarevićem s kojim je ubrzo skovala gnjusni plan. Navodno je Saša Kulišić saznao da ga supruga vara.

Kako piše Klix.ba, oni su određeno vrijeme, što je utvrđeno kriminalističkom obradom, Saši u limunadu stavljali teške lijekove kako bi ga onesposobili.

Kako doznaju, drobili su u čašu lijekove koje koriste osobe u teškom psihičkom stanju od kojih je Kulišić često znao zaspati ili izgubiti svijest. Prije nekoliko mjeseci Kulišić je, primjerice, jednostavno zaspao vozeći automobil. Nakon toga je napravio neke krvne pretrage kako bi utvrdio o čemu se točno radi, ali nalazi su pokazali da je sve u redu.

No nalazi su navodno bili lažni jer je supruga znala kada će Saša ići liječniku pa mu u tom razdoblju nisu stavljali lijekove u piće.

Najšokantniji detalj do kojih su došli istražitelji je činjenica da je ulogu u ovom monstruoznom planu navodno imala i 14-godišnjakinja koja je ocu u limunadu drobila tablete.

Nekoliko dana prije ubojstva, Saša Kulišić je navodno imao teže zdravstvene probleme, a zapravo je iskusio nuspojave od spomenutih lijekova.

Uoči ubojstva, u piće su mu stavili veću količinu lijekova što je otkriveno kriminalističkom obradom.

Dojavu o nestanku ubijenog i njegove supruge iz kuće u kojima su živjeli, a gdje je uočen trag krvi, policija je zaprimila u utorak u 11:50 sati od kume uhićene Andree. Ona je došla u stan i zatekla dvoje djece koju je preuzeo Centar za socijalni rad.

image

Dražen Lazarević

Facebook/

Sumnjalo se na nasilje u obitelji, a građani su u 13:50 prijavili da je u šumi zatečeno tijelo muškarca koji je bio vezanih ruku i nogu te usta i očiju.

- Policija je na temelju svojih informacija došla do saznanja da se u vezu s ubojstvom mogu dovesti ženska osoba A.K. 1991. godište i muškarac D. L. 2005. godište koji su bili u vezi, rekao je načelnik PU Doboj Slobodan Radinković.

Načelnik policije također je ispričao da su A.K. i D. L. unajmili dva vozila u rent-a-carom te stan na jednu noć u Banjoj Luci gdje su otišli nakon počinjenja zločina.

U sklopu istrage policija je pretražila više objekata i vozila, a krim obradom je utvrđeno da su nekoliko dana ranije prije ubojstva ubijenom K. S. u limunadu stavljali i lijekove kako bi ga što više onesposobili.

Prvo vozilo su unajmili 27. siječnja, kao i stan u Banjoj Luci gdje su kasnije vratili vozilo kojim su prevezli vezanog Sašu iz stana do lokacije u šumi gdje su ga ostavili vezanog.

- Oni su u 1 sat po noći došli u stan u Doboj gdje su zatekli oštećenog u krevetu. D. L. ga je potom udario šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljažnik. Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed ozljeda preminuo, otkrio je načelnik policije u Doboju.

Susjedi u šoku: ‘Dražen je bio dobar dečko‘

Ljudi koji poznaju 19-godišnjeg Dražena su u potpunom zbog svega. Ističu da nisu mogli niti naslutiti da bi on ovako nešto mogao osmisliti, a kamoli učiniti.

– Dečko je bio dobro dijete. Završio je školu, učio, radio. Normalno, vrijedno, marljivo dijete – rekao je za Blic jedan susjed koji je želio ostati anoniman.

– Možda ga je ona zaludila... Nikad ne bih pomislio da ovo može napraviti – rekao je sugovornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:47