NEOPISIVA TUGA

Dankini roditelji u suzama zapalili svijeću u centru Bora: Otac poljubio pa ostavio malenog bijelog medu

‘Danonoćno se prikupljaju dokazi. Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je ostavio tijelo‘, rekao je načelnik Cmolić

Roditelji i nestala Danka Ilić

 Nova.rs/screenshot/facebook/

Roditelji ubijene djevojčice Danke Ilić (2) došli su u petak kasno poslijepodne na mjesto gdje građani odaju počast njihovoj kćeri te su zapalili svijeće.

Majka djevojčice bila je u suzama, a otac je držao igračku, malog bijelog medu, kojeg je poljubio i ostavio na mjestu gdje se građani opraštaju od njegove kćeri.

Oboje su neprestano plakali, piše Blic.

Šef UKP-a otkrio kako je Danka ubijena

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić jutros je otkrio šokantne detalje ovog strašnog slučaja.

Naime, nakon što su radnici Vodovoda automobilom udarili Danku Ilić, mislili su da je mrtva i stavili su je u prtljažnik, no djevojčica je bila živa i u jednom trenutku se probudila.

– Danonoćno se prikupljaju dokazi. Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče slažu oko detalja udarca, ali se razilaze oko samog ubojstva djeteta. Danka je bila u nesvijesti kad su je udarili autom, mislili su da je mrtva, pa su se čudili što se probudila, a jedan od njih ju je zadavio. Na kraju su se potukli oko tijela na deponiju, rekao je Cmolić.

image

Zaseok Brestovac u Banjskom polju

Ranko Suvar/Cropix

Javio se ubojičin otac

Mještani sela Zlot šokirani su postupkom svog susjeda Dejana Dragijevića, koji je osumnjičen da je sa Srđanom Jankovićem ubio Danku. Njegov otac Rade još ne može vjerovati što se dogodilo.

Inače, na deponiju gdje se traga za tijelom Danke Ilić, policijske snage od jutros su ponovo kopali u dva dijela, gornjem i donjem. Pristup je i dalje zabranjen, a kamioni se samo izmjenjuju. Policija osigurava oba prilaza.

Bager koji vadi smeće spušta se sve niže niz padinu dok se paralelno krči šuma.

image

Zaseok Brestovac u Banjskom polju

Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 11:24