STRAVA U SRBIJI

DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA SRPSKE PJEVAČICE 'Sumnjam na nekoga s Facebooka, žalila se da joj neki manijak prijeti'

 screenshot YouTube

Suprug ubijene srpske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, Zoran Marjanović pušten je sinoć iz pritvora, nakon što je tamo proveo 48 sati.

Ispred policije dočekao ga je otac , Vladimir Marjanović. Istraga se nastavlja, a Jelenin svekar otkrio je da sumnja na nekog da je naudio njegovoj snahi, piše Telegraf.rs.

- Sumnjam na nekoga s Facebooka. Stalno su joj pisali, imala je udvarače - rekao je on.

S obzirom da je tragično nastradala pjevačica bila atraktivna, logično je da je imala brojne udvarače, a policija od danas ispituje i njene profile na društvenim mrežama.

- Žalila se ranije da joj neki manijak prijeti preko poruka, ali nitko nije shvaćao ozbiljnost situacije - objasnio je svekar.

Kriminolog Božidar Spasić smatra da je Jelena poznavala ubojicu i ističe da je ubojica morao imati pomagača, piše Kurir.

- Na ovom prostoru je teško da se dogodi ubojstvo, osim ako nije naručeno ili unaprijed pripremljeno - naveo je Spasić i dodao kako je na ovom prostoru teško pobjeći, a da nitko ne vidi, da nema tragova i da nitko ne čuje, na primjer, vrisak.

Spasić smatra da je zanimljiva i činjenica da se pjevačica odvojila od obitelji i ubrzala, te ističe da treba istražiti šta se dogodilo noć prije ubojstva u obitelji, ali i kakve kontakte je imala i da li je nekome najavila da će trčati.

- Morali su je pratiti, ili je ubojici javljeno kretanje, a pitanje je i zašto je ubrzala - istaknuo je i dodao da ubojica ne mora biti muškarac, kao i da je morao imati pomagača.

Prema mišljenju Spasića, postoje dvije opcije – da je neko likvidirao Jelenu i bacio u jarak, pa razbacao njene stvari, a druga da ju je ubojica ščepao i vukao tako da je izgubila tenisicu i telefon.

Prema njegovim riječima, ne treba zanemariti obiteljske okolnosti, ali ni isključiti takozvano moderno ubojstvo, koje bi bilo povezano s obožavateljima na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:05