MASAKR U MLADENOVCU

Deveta žrtva masovnog ubojice: U beogradskoj bolnici nakon skoro dva mjeseca borbe za život umro ranjeni mladić

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru od 5. svibnja kad je i uhićen, a nekoliko dana kasnije uhićen je i njegov otac

Uroš B.

 Mup Srbije/Cropix

Mladić P. M. koji je ranjen u masovnoj pucnjavi 4. svibnja u Malom Orašju, danas je preminuo. On je deveta žrtva masovnog ubojstva koje je počinuo Uroš B. (20) u selima kod Mladenovca u noći između 4. i 5. svibnja. P. M. prvotno je zbrinut u smederevskoj bolnici, ali je zbog komplikacija prebačen u Beograd gdje je i preminuo, prenosi Nova.rs.

Uroš B. sumnjiči se da je 4. svibnja na teritoriju Smedereva i Mladenovca hicima iz automatske puške ubio osam, a ranio 12 osoba, rekli su ranije iz Višeg javnog tužiteljstva koje vodi istragu. Osumnjičeni se nalazi u pritvoru od 5. svibnja kad je i uhićen. Nekoliko dana kasnije uhićen je i njegov otac zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materijala.

Pretresom vikendice Uroševa oca policija je pronašla 164 metka različitih kalibra, barutno punjenje za municiju, po jedan pištolj i revolver nalik na vatreno oružje, dva prigušivača, lovački nož, 13 lovačkih patrona, 12 čahura, 4 signalna metka i 25 komada karabinskog streljiva te jednu ručno izrađenu napravu s mogućnošću okidanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:29