PREVARENI MOGUL

DIGITALNI TRAG LJUBAVNE AFERE Murdochova žena Wendi poslala je Blairu 300 e-mailova

 AFP

Priča o aferi između bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira i donedavne supruge medijskog mogula Ruperta Murdocha, Wendi Deng, ponovno se razbuktala sinoć nakon što su na vidjelo izašli novi dokazi o prisnosti tog para.

Naime, The Mail on Sunday otkriva kako su, nakon što je Rupert Murdoch podnio zahtjev za razvod, otkrivene brojne poruke koje su putem e-maila razmjenjivali njegova supruga i Blair.

Oni su navodno bili i okidač Murdochove sumnju u suprugu, a jedan izvor kojem je poznat sadržaj mailova kazao je: 'Da se radi o mom životu, bio bih bijesan.'

Izvor je kazao kako se u međusobnim mailovima jasno mogu primijetiti topli osjećaji, no jedan kolega kazao je kako je Wendi Deng asistirala Blairu u njegovoj zakladi i da je on krsni kum jednog njezinog djeteta te kako bi bilo čudno da nisu izmjenjivali mailove, te da ti mailovi nisu bili nimalo intimni.

Blairovi kolege doslovce su u zadnje vrijeme bombardirani neprestanim pitanjima novinara o ljubavnoj aferi, no većina ih tvrdi da joj je samo pomagao riješiti probleme koje je imala u braku i da su bili prijatelji.

- Tony, pogledaj me u oči i reci mi da nisi imao aferu s Wendi - suočila se s Tonyjem jedna bivša ministrica, a on joj je odgovorio da nije, piše The Mail on Sunday.

Dok se Murdoch pripremao za brakorazvodnu parnicu, 300 stranica mailova pojavilo se u javnosti kao i privatna poruka u kojoj Wendi hvali 'dobro tijelo' Tonyja Blaira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:30