‘AU BRATE...‘

Dirljiva fotografija iz susjedstva ganula društvene mreže: ‘Ovo više boli nego što je lijepo‘

Improvizirani natpis u snijegu koji je jedan otac načinio kod Sveučilišne dječje klinike Tiršova u Beogradu postao je viralna senzacija

Ilustrativna fotografija

 Filip Stevanovic/ANADOLU AGENCY/Anadolu via AFP

Riječi "Volim te, sine" koje je jedan otac ispisao na snijegom prekrivenom tlu kod Sveučilišne dječje klinike Tiršova u Beogradu ganule su korisnike društvene mreža u regiji i šire, a fotografija tog improviziranog natpisa postala je viralna senzacija.

Fotografiju je na društvenoj mreži Instagram objavio korisnik "@serbialive_beograd", s tim da je originalnu fotografiju načinila korisnica "@vasiljeviceva_k". "U međuvremenu ispred Tiršove:)", stoji u opisu fotografije.

Ovako su fotografiju prokomentirali neki od korisnika Instagrama: "Ovo više boli nego što je lijepo. Baš, baš boli... Neka ti sin što prije izađe otamo i da se nikad više ne vrati. Ni on ni neko drugo dijete"; "Au brate... od ovoga knedla k‘o biljar kugla. Neka ti je živ i zdrav, ljudino"; "Jednom rječju, roditelj <3"; "Koliko lijepa, toliko i teška stvar. Daj Bože svim sinovima i kćerima zdravlja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:38