GOLEMA TUGA

DIRLJIVA SNIMKA KOJU MORATE VIDJETI Svirao Beatlese umirućem sinu nakon što mu je žena preminula na porodu

 Screenshot/YouTube

Glazbenik Chris Picco proživio je zaista teške trenutke u svom životu te u nekoliko dana izgubio i sina i suprugu.

Supruga Ashely je preminula u snu nakon što je rodila sinčića u 25. tjednu trudnoće hitnim carskim rezom u Loma Linda sveučilišnoj bolnici u Kaliforniji dok je sinčić Lennon James preminuo nekoliko dana kasnije.

Sjećanje na njih i na ono malo vremena koliko je imao prilike biti sa svojim sinčićem prije nego što je i on izgubio bitku za život, zabilježeno je na jednoj prilično emotivnoj video snimci.

Naime, dok je Chris sinčiću Lennonu Jamesu pjevao 'Blackbird' od Beatlesa, snimio ga je prijatelj i objavio snimku na YouTubeu koja je vrlo brzo postala viralna.

'Moj mali borac, Lennon James, zaspao je sinoć u tatinom naručju, okružen prijateljima i obitelji te najboljim doktorima na svijetu. Odjeven u robicu koju mu je mama kupila, a umotan u dekicu koju mu je napravila naša dobra prijateljica. Iznimno sam zahvalan na nekoliko nezaboravnih dana s njim. Njegoba mama bila bi izvan sebe od sreće da ga je vidjela i držala, kupala i pjevala mu', izjavio je Chris nakon što je njegov sinčić preminuo.

Prijatelj koji je snimku objavio na YouTubeu na taj način htio proširiti informacije o Chrisovoj zakladi nazvanoj po posvećenoj pokojnoj Ashley, a u toj namjeri i je i uspio jer je zaklada Picco Memorial skupila već preko 60 tisuća dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:39