NOVI INCIDENT

Dječak mahao plastičnim pištoljem po školi u Srbiji! Nakon minute šutnje uperio je igračku prema učenicima

Nestvarna situacija nakon jučerašnjeg događaja odmah je prijavljena policiji, koja je ekspresno reagirala

Ilutracija

 Ante Cizmic/Cropix

Samo dan nakon tragičnog događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar", učenik jedne škole u Obrenovcu, napravio je incident odmah nakon minute šutnje.

Prema izvještaju novinara televizije Pink, jedan od učenika donio je plastični pištolj u školu, koji je izvadio i okrenuo prema učenicima. Policija je odmah reagirala.

- Incident se dogodio u OŠ "Jefimija" u centru Obrenovca. Na licu mjestu reagirao je školski policajac. U prvom razgovoru s razrednom, dežurni nastavnik ostavio je djecu nakon minuta šutnje u učionici na trenutak, kako bi vidio jesu li sva djeca ušla na sat. Dječak s inicijalima M. D. izvadio je iz ruksaka plastični pištolj i pokazao ga prijatelju. Taj prijatelj ga je uzeo, najvjerojatnije u namjeri da ga baci u kantu - kazao je novinar Pinka.

Nestvarna situacija nakon jučerašnjeg događaja odmah je prijavljena policiji, koja je ekspresno reagirala.

- Od njega je pištolj uzeo treći dječak i krenuo mahati njime u učionici. Djeca su se uplašila. Obaviješten je razredni i služba Centra za socijalni rad, a jedan od ovih dječaka je predan pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova s roditeljem u Odjel za maloljetničku delinkvenciju radi daljeg postupanja. Ovo je po meni jedan nestvaran incident. Izuzev straha, povrijeđenih nema - rekao je novinar.

Telegraf.rs javlja kako je policija u Obrenovcu uhapsila oca maloljetnog učenika te da je u policijsku postaju s ocem pošao i sin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 23:21