STRAŠAN ZLOČIN

Dječaka pronašli mrtvog u džungli, očajni otac nasrnuo na ubojicu: ‘Gledaj me u oči kretenu!‘

44-godišnjak je iz zatvora izašao prije osam mjeseci nakon što je odslužio kaznu za seksualne zločine

Otac dječaka, žrtva i ubojica

 Profimedia/

Steven Graham (60), otac nasmrt pretučenog britanskog dječaka u Tajlandu suočio se s čovjekom koji mu je ubio sina. Treseći se od bijesa zurio je kroz prozor policijskog kamiona dok je osuđenik za seksualne zločine Chaiwat Boongarin (44) vraćen na mjesto gdje je ubio Worameta Bena Taotu (16) prije nekoliko dana, prenosi Daily Mail.

- Gledaj me u oči kretenu! Skini masku, želim ti vidjeti lice, ti si kukavica! Pogledaj me seronjo! Želim ga ugušiti, vikao je neutješni otac prema policijskom automobilu u kojem se nalazio ubojica njegovog sina.

image
Viralpress/Viral Press/Profimedia/Viralpress/viral Press/profimedia

Grahamov sin Ben pronađen je mrtav u šumi 7. svibnja s dubokom ranom na glavi i posjekotinama na licu. Policajci su nakon kratke potrage pronašli njegovu prijateljicu Yam (16), a još uvijek tragaju za djevojkom s kojom je bio u vezi.

Stevena je tješila Benova majka Ooy Taota koja je također vikala na ubojicu. - Ulazi u auto ti j***na kukavice. Trunut ćeš u paklu, poručila mu je.

image

Woramet Ben Taota

Viralpress/Viral Press/Profimedia/Viralpress/viral Press/profimedia

Boongarin je policajcima rekao da su Ben i njegova djevojka Suraphltchaya Khamsa (16) za njega prodavali metamfetamine, no onda su ga pokrali. Osumnjičenik, koji je ranije osuđivan za seksualne zločine, navodno je namamio Bena u šumu te ga je pretukao palicom. Kad je uhićen, priznao je da je ubio tinejdžera zbog svađe oko droge. 44-godišnjak je iz zatvora izašao prije osam mjeseci nakon što je odslužio kaznu za seksualne zločine.

image
Viralpress/Viral Press/Profimedia/Viralpress/viral Press/profimedia

Sumnjaju da je Boongarin viđen s Benovom djevojkom na motoru Honda Wave bez registarske tablice na dan ubojstva oko 21 sata. Njegov rođak tvrdi da je ubojica tražio kuću za iznajmljivanje u koju bi vodio ljubavnicu.

- Još uvijek tragamo za djevojkom, ali vjerujemo da je na sigurnom, rekao je istražitelj.

Također je potvrdio da u Benovoj torbi nije bilo mobitela niti gotovine zbog čega sumnjaju da je opljačkan, ali vjeruju da je ubijen negdje drugdje jer nije bilo tragova borbe. Benovo tijelo pronašao je smetlar koji je u nedjelju ujutro bio na poslu, tinejdžer je bio naslonjen na drvo odjeven u crnu majicu i traperice. Tijelo je prebačeno na obdukciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:18