O PROSVJEDU

Djed djevojčice ubijene u školi u Beogradu: ‘Vučić, Brnabić i Mali su se izigravali s našom boli‘

- Nisam primijetio nijedan incident. Sve je to izgledalo organizirano ako Bog da, i idući petak će isto tako biti, rekao je
 Tom Dubravec/Cropix

Djed djevojčice ubijene u pucnjavi u beogradskoj osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar‘, Slobodan Raičević, žestoko je kritizirao vodstvo Srbije kada je riječ o ovoj tragediji. U emisiji ‘Utisak nedjelje‘ rekao je da su se predsjednik Vučić, premijerka Brnabić i ministar financija Siniša Mali ‘izigravali s boli‘ obitelji ubijenih.

- Ona je prva nastradala, bila je dežurna, s prijateljicom je nastradala, a i Dragan koji je bio s njima tamo. Taj monstrum je uletio i prvo je ubio moju ljubimicu, rekao je djed djevojčice, javlja Nova.rs.

Podsjetimo, na Twitteru je srbijanska premijerka Ana Brnabić objavila montiranu fotografiju na kojoj su multiplicirani likovi nje, predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra financija Siniše Malog. Implicirala je njome da su fotografije s drugog po redu prosvjeda "Srbija protiv nasilja", na kojem se okupilo više desetaka tisuća ljudi i blokiralo most Gazelu gdje su tražili ostavku Aleksandra Vučića, fotošopirane.

- Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu!, napisala je Brnabić.

- Glasam i za ovo troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u devet. Malo im je bilo troje, nego devet kerbera, izigravali su se s našom boli. Bio sam i u šetnji i nisam primijetio nijedan incident. Sve je to izgledalo organizirano ako Bog da, i idući petak će isto tako biti, rekao je Raičević, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:38