PEDOFILSKI SKANDAL

Djelatnik vrtića priznao silovanje djevojčice. Još 22 curice uhodio je preko interneta

Čitanje gnjusne optužnice i njezinih 45 točaka trajalo je dugih 30 minuta

Britanac Paul Wilson (20) danas je na sudu priznao dvostruko oralno silovanje djevojčice od 2 ili 3 godine koju je kao djelatnik dječjeg vrtića u Birminghamu čuvao, piše DailyMail . Uz silovanje, Wilson je optužen za uhođenje 22 djevojčica u dobi od 12 do 15 godina, te za fotografiranje i širenje dječje pornografija na internetu. Čitanje gnjusne optužnice i njezinih 45 točaka trajalo je dugih 30 minuta.

Iako ga je sudac upozorio da mu prijete drakonske kazne, ukoliko mu se dokažu sve točke optužnice, 20-godišnji Wilson sve ih je priznao.

"Trebamo zaštititi javnost od Vas. Gotovo je sigurno kako ćete dobiti, kako bi se reklo, neodređenu zatvorsku kaznu", rekao je sudac Wilsonu.

Jedna od Wilsonovih žrtava, danas 17-godišnjakinja, svjedočila je o svojem zastrašujućem iskustvu s optuženim od prije nekoliko godina. Kaže da se s Wilsonom dopisivala preko MSN-a, te daju ju je silio na razgovor putem web-kamere. Nakon toga joj je prijetio objavljivanjem fotografija na internetu ako ga ne bude slušala.

Tvrdi da je bila šokirana porukama koje joj je Wilson slao, te da je psihičko maltretiranje došlo do te razine da je u jednom trenutku bila spremna na to da Wilson objavi njene fotografije, samo da zlostavljanje prestane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:03