STRAVIČAN SLUČAJ

Djevojčica koja je nestala prije dvije godine pronađena u sobičku ispod stubišta, cure šokantni detalji

Policajci u New Yorku morali su upotrijebiti alat kako bi uklonili nekoliko drvenih stepenica i tad su ugledali par sićušnih stopala

Paislee Shultis

 Policijske Fotografije

Paislee Shultis (6), koja je nestala prije dvije godine, pronađena je u tajnoj sobi ispod stubišta u Saugertiesu u američkoj saveznoj državi New York. Kako piše Sky News, detektiv njujorške policije uočio je njezina mala stopala u hladnom i mokrom skrivenom prostoru.

Djevojčicu su navodno oteli njezini biološki roditelji nakon što su 2019. izgubili skrbništvo nad njom. Policija vjeruje kako su je skrivali u kući u kojoj živi njezin djed s očeve strane.

image

Paislee Shultis

Ilustracija/Steve Lindridge/Alamy/Profimedia, NYSD

Detektivi su po dojavi stigli na adresu u Saugertiesu u ponedjeljak navečer. Tad je policajac, koristeći baklju, kroz pukotinu na stubištu uočio mali komad deke. Kolege i on morali su upotrijebiti alat kako bi uklonili nekoliko drvenih stepenica i tad su ugledali par sićušnih stopala.

- Nakon što je uklonjeno još nekoliko stepenica, otkrili su dijete i njezinu otmičarku. Paislee i 33-godišnja žena skrivale su se u maloj, hladnoj i mokroj sobi ispod stepenica. Srećom, djevojčica je izgledala kao da je dobroga zdravlja - izvijestila je policija.

Žena i dva muškarca iz kuće uhićeni su i optuženi zbog ugrožavanja dobrobiti djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:18