ZLOČINAC ČEKA SUĐENJE

DJEVOJČICA KOJU JE OTEO MALČANSKI BRIJAČ IZAŠLA IZ BOLNICE Roditelji su presretni: 'Kod kuće ju je dočekalo veliko iznenađenje'

 

Djevojčica M. K. (12) iz Suvog Dola, koju je oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao 'Malčanski berberin' (Malčanski brijač), izašla je danas iz Kliničkog centra u Nišu, nakon 19 dana liječenja i oporavka, piše Blic.

U pratnji majke Aleksandre i oca Roberta, došla je kući gdje su je svi dočekali s puno ljubavi. Djevojčicu je dočekala torta, a posebno oduševljenje nastupilo je kada je susrela svog novog kućnog ljubimca – maltezera Lea, koje su joj roditelji nabavili u nadi da je razvesele.

"Ona je dobro, oporavila se. Kod kuće smo zajedno, najuža obitelj, mi roditelji, baka, djed i ona. Uzeo sam tortu da je malo iznenadim pa sam napisao 'Dobrodošla kući'. Kada je vidjela maltezera, jako se razveselila. Ona je i prije ove tragedije rekla supruzi da bi voljela imati psa, tako da smo joj ispunili želju", rekao je otac Robert.

Robert Fajt / HANZA media
Ninoslav Jovanović

Podsjetimo, Jovanović je 20. prosinca oteo djevojčicu u okolici Niša. Nakon opsežne policijske akcije i 17 dana traganja za njima, M. K. i on su pronađeni.

Jovanović ju je odlučio oteti u trenutku kad je prolazio autom pored nje. Rekao joj je da je električar koji treba obaviti radove u školi i zamolio ju je da mu pokaže put, nakon čega ju je ubacio u vozilo.

Nis, 030120.
Srbijanska policija intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovic, zvanim Malcanski berberin, osudjivanim pedofilom nakon sto je oteo djevojcicu Moniku Karimanovic.
Na fotografiji: Brzi Brod, dio Nisa u kojem je skola Monike Karimanovic.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX
Brzi Brod, dio Niša u kojem je škola blizu koje je djevojčica oteta

Ukoliko se na sudu dokaže da je on odgovoran za kaznena djela koja mu se ovaj stavljaju na teret, silovanje i otmicu djeteta, mogao bi biti osuđen na doživotan zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:42