PRIJETE JOJ SMRĆU

Djevojka koja tvrdi da je nestala Maddie u velikom je stresu: ‘Uskoro će znati ima li tešku bolest‘

Molimo se da do kraja tjedna liječnici kažu da je sve u redu, rekla je privatna istražiteljica koja motri na Juliju

Oglas nestale Madeleine u Portugalu (ilustracija)

 Cello/Alamy/Alamy/Profimedia/Cello/alamy/alamy/profimedia

Poljakinja Julia Faustyna koja vjeruje da je upravo ona Madeleine McCann, djevojčica nestala 2007. u Portugalu, do kraja tjedna doznat će ima li neki ozbiljan zdravstveni problem, tvrdi njezina glasnogovornica.

Julia Faustyna očekuje rezultate DNK testiranja za tri uzorka i genetski test koji će otkriti njezino obiteljsko porijeklo nakon što je iz Poljske pobjegla u SAD sa svojom privatnom istražiteljicom Fiom Johansson, piše Daily Star.

Julia Faustyna, poznata i kao Julia Wendell, na Instagramu i TikToku već neko vrijeme tvrdi da je ona Madeleine, a kao dokaz navodi pjegicu na nozi i mrlju u oku na istim mjestima kao i kod nestale djevojčice. Skupila je 194 tisuća pratitelja, ali nije prva osoba koja je na društvenim mrežama tvrdila da je zapravo nestala djevojčica.

Istražiteljica Johansson je nedavno otkrila da 21-godišnja Poljakinja s nestrpljenjem čeka rezultate zdravstvenih pretraga iz straha da bi mogla imati leukemije ‘zbog bolova u kostima‘ i ‘abnormalnih‘ rezultata krvnih pretraga.

Johansson je objavila live video na Instagramu u kojemu je otkrila da je čekanje rezultata vrlo stresno za Faustynu.

- Molimo se da do kraja tjedna liječnici kažu da je sve u redu, i da su loši nalazi krvi zapravo nešto drugo, rekao je.

Johansson se nije izjasnila kada bi trebali biti gotovi rezultati DNK testiranja.

- Kada stignu rezultati DNK testa, koje s nestrpljenjem iščekujemo i svaki dan provjeravamo je li gotovo, usporedit ćemo ih s DNK testom Madeleine McCann, rekla je.

- Također, rezultati bi mogli odgovarati nekom drugom djetetu koje je možda nestalo u to vrijeme, rekla je.

Zamolila je simpatizere Faustyne da mole za nju te je odgovarala na pitanja ljudima koji su pitali što će se dogoditi ako Faustyna nije nestalo dijete.

- Ne znamo što će se dogoditi. Čekamo DNK test. Ali čak i ako nije, ja ću otvoriti drugi slučaj da otkrijem tko je ona, rekla je.

Johansson je rekla da motri na Faustynu ‘poput sokola‘ 24 sata, sedam dana u tjednu, kako bi bila sigurna da jede, pije i da je psihički dobro.

- Obećavam, neću ostaviti Juliju samu i davat ću joj podršku i vratiti pravdu u njezin život, rekla je.

Dok Faustyna čeka svoje rezultate da potvrdi je li ona Madeleine, švicarska softverska tvrtka ustvrdila je da je njihova tehnologija Deep Impact za prepoznavanje lica dala jednoznačan odgovor - Faustyna nije Madeleine.

Dr. Johannson je Juliji Wendell pomogla u preseljenju iz Poljske u sigurnu kuću u SAD-u nakon što je primila niz prijetnji smrću.

- Za sada imamo puno dokaza koji govore da je Juliju u Poljsku iz neke druge zemlje prokrijumčarila međunarodna skupina za trgovinu ljudima. Još istražujemo, no ona definitivno nije biološka kći roditelja iz Poljske, dodaje Johannson.

Wendell je nedavno rekla i da se ne sjeća većine svojeg djetinjstva, zbog čega smatra da je oteta kao mala. Po internetu se spekuliralo i da bi ona zapravo mogla biti Švicarka Livia Schepp, koja je 2011. godine nestala sa svojom sestrom blizankom Alessiom kad su imale šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:13