BIZARAN SLUČAJ

Djevojka lažirala svoju otmicu: Pronađena je svezana i polugola u napuštenom objektu kod Mostara

Nakon dojave građana, policija je pronašla 27-godišnju Mostarku S. Č. koja je bila svezana, a na sebi je imala samo rublje

 

 

 Ilustracija/ELVIS BARUKCIC/AFP

Mlada žena, koja je u srijedu pronađena svezana i polugola u napuštenom objektu sjeverno od Mostara, lažirala je svoju otmicu, potvrdilo je u čevrtak županijsko hercegovačko-neretvansko tužiteljstvo.

U kasnim popodnevnim satima u mjestu Vrapčići nedaleko Mostara policija je, nakon dojave građana, pronašla 27-godišnju Mostarku S. Č. koja je bila svezana, a na sebi je imala samo rublje. Objavljena je šokantna informacija, na temelju njezina prvog iskaza, da je bila oteta u središtu grada, nakon čega je odvedena u napušteni objekt te pronađena u rublju. Dodala je kako se ničega nije sjećala nakon trenutka otmice.

No istragom policije i Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) otkriveno je da je navodna otmica lažirana.

"Prema dosad prikupljenim i provjerenim informacijama dobivenima iz Policijske uprave Mostar, ne radi se o postojanju kaznenog djela, nego o slučaju koji je inscenirala pronađena osoba. Policija u Mostaru i dalje radi na utvrđivanju okolnosti vezanih za navedeni slučaj pod nadzorom tužiteljstva HNŽ-a", naveli su pripadnici policijske uprave.

Mediji navode kako su obiteljski problemi pozadina ove lažirane otmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:00