ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA?

Djevojka zvijezde Manchester Uniteda objavila uznemirujuće snimke: Sva je u krvi, čuju se i teške riječi

Greenwood i Robson su 2020. raskinuli nakon što je napadač u hotel prošuljao dvije islandske manekenke unatoč karanteni

Harriet Robson i Mason Greenwood

 Instagram/Paul Ellis/AFP

Snimke koje su se jutros pojavile na društvenim mrežama šokirale su britansku javnost. Naime, napadača Manchester Uniteda Masona Greenwooda njegova djevojka Harriet Robson optužila je za obiteljsko nasilje.

Robson je na svom Instagram profilu objavila jeziv 'story' na kojem se vide modrice na njezinom tijelu i rasječena usnica iz koje krv curi njezinim vratom. Na storyju je napisala poruku:

'Svima koji žele znati što mi Mason Greenwood zapravo radi'.

Story je u međuvremenu skinut s njezinog profila, ali su fotografije koje jasno ukazuju na fizički napad ostale kružiti internetom.

Robson je kasnije na storyju objavila i audiozapis iz listopada na kojem se čuje svađa s muškarcem.

- Harriet... digni noge. Digni je**** noge u zrak - govori joj muški glas na što ona odgovara:

- Ne želim se seksati - a na to dobiva natrag: - Ne zanima me što ti želiš, ti jedna mala dro***. Začepi, čuješ li me? Odgurni me još jednom, a onda gledaj što će ti se dogoditi - čuje se u razgovoru koji sugerira da ju je Greenwood zlostavljao i prijetio joj.

Greenwood ima 20 godina i smatra se jednim od najperspektivnijih igrača Uniteda, ali i u cijeloj Engleskoj.

Iz Manchester Uniteda su se oglasili kratkim priopćenjem:

'Svjesni smo slika i optužbi koje kruže društvenim mrežama. Nećemo dalje komentirati sve dok se ne utvrde činjenice. Manchester United ne odobrava nasilje bilo koje vrste.'

Iz policije su također izvijestili da su svjesni fotografija i snimki i da je istraga u tijeku, iako nisu potvrdili imena u slučaju.

Greenwood i Robson u vezi su bili još od srednje škole, iako su 2020. raskinuli nakon što je napadač izbačen iz engleske reprezentacije kada je u hotel prošuljao dvije islandske manekenke unatoč karanteni. Osam mjeseci kasnije su se pomirili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. siječanj 2022 14:11