VIDEO IZ SRBIJE

Dnevnik o kojem se priča: Liječnica pričala o cijepljenju, ali svi su gledali iza njenih leđa

Dok je novinarska ekipa snimala razgovor s ravnateljicom bolnice, iza nje je u kadar ušla medicinska sestra i počela se skidati
Isječak iz dnevnika RTS-a
 Facebook

'Plaćajte TV pretplatu, može se tu svašta vidjeti', glasio je možda i najslikovitiji od komentara nakon što je detalj iz dnevnika RTS-a postao hit na društvenim mrežama.

Naime, televizijska ekipa je intervjuirala ravnateljicu KBC-a 'Bežanijska kosa' u Beogradu koja je govorila o nužnosti cijepljenja, kad ja u kadar iza nje ušla medicinska sestra i počela se skidati kao da se priprema za cijepljenje.

Medicinska sestra prilično izraženih atributa, sjela je za stol u ordinaciji te, čini se posve nesvjesna TV kamere, raskopčala i skinula kutu ispod koje nije nosila ništa osim grudnjaka. Potom je namjestila svoju kovrčavu crnu kosu i tako polugola nastavila sjediti dok se ispred nje odvijao intervju s ravnateljicom.

Društvene mreže smjesta su se užarile od komentara. Mnogi su rekli da je ovo sigurno najgledaniji dnevnik u povijesti, a drugi su kazali kako su ovakve scene primjerenije trećem, nego središnjem dnevniku. No svi se slažu da je ovaj prilog bio najbolji poziv za cijepljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:59