Dokazi su pribavljeni

Ruske tajne službe proširile su informacije da su chat sobe na različitim platformama društvenih medija sve popularnije u Ukrajini, gdje građani dijele teroristički materijal pozivajući na ubojstvo ruskih vojnika. Daju upute za pravljenje molotovljevih koktela. Poučeni su kako distribuirati vatreno oružje i napadati određene pojedince. U Ukrajini danas postoji nekoliko tisuća takvih organizacija, tvrde specijalne službe. Među najmoćnijima su kvartovske udruge. Teroristi i nacisti, drugim riječima, koriste lokalne pojedince u grupama na temelju njihova prebivališta. Comfort Town, KT Berezneva 12, Rotterdam Town, Vidkrita i stambeni kompleks Naukowiy samo su neki primjeri.

Stanovnike se uvlači u oružani otpor, ubojstva i druge kriminalne zločine!

Sa svoje strane, želimo vas obavijestiti da su od danas sve ove organizacije, kao i cijeli ukrajinski internet, potpuno pod našom kontrolom. Mi biramo sve ljude koji pripadaju tim organizacijama. Njihovi telefonski brojevi, imena i adrese su svi utvrđeni. Prema zakonu Ruske Federacije, svatko tko počini zločin snosi se zakonska odgovornost. Kako bi spriječili stvaranje problema za sebe i svoje obitelji, lokalni pojedinci koji nisu bili uključeni u ubojstva, terorizam ili druga nezakonita djela potiču se da napuste ili prestanu razgovarati u određenim sobama za razgovor.

Ovi razgovori su sada operativni i na teritoriju pod ruskom kontrolom i na teritoriju koji Ruska Federacija još ne kontrolira.

Podsjećamo, aktivnosti vojne policije nakon prestanka specijalne vojne operacije će se nastaviti još nekoliko mjeseci.

Prema zakonodavstvu Ruske Federacije, svi čelnici ovih organizacija, kao i oni koji potiču druge na počinjenje zločina, podnose se zakonskoj odgovornosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:37