POGLEDAJTE VIDEO

Đoković primio pričest iz iste žlice kao i stotine drugih vjernika: Dao mu ju je patrijarh Porfirije

Nakon što je deportiran iz Australije, tenisač vrijeme provodi u Srbiji s obitelji

Đoković prima prčest

 Stefan Šarić/Instagram

Srbijanski tenisač Novak Đoković, koji je posljednjih tjedana bio glavna tema svjetskih medija zbog svoje sage u Australiji, trenutno s obitelji uživa na odmoru.

Nakon što je deportiran iz Australije, vrijeme provodi u Srbiji, a ranije danas s roditeljima Srđanom i Dijanom bio je na liturgiji u Hramu Svetog Save.

Tamo je primio i pričest, a na snimci koja se pojavila na Instagramu vidi se kako mu je patrijarh Porfirije daje iz iste žlice iz koje su pričest uzeli i drugi vjernici. Vjerojatno stotine njih.

Snimku je na Instagramu objavio Stefan Šarić, vladika patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

Kasnije su Đokovići bili i na ručku s patrijarhom Porfirijem, a fotografijama s tog druženja pohvalio se Novakov otac Srđan.

- Danas smo, uz više stotina vjernika, u hramu Svetog Save prisustvovali Svetoj liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime spomena na Svetog Savu. Praznike je najljepše obilježiti s obitelji, a nasmijana dječja lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca danas! Sretan Sveti Sava svim pravoslavnim vjernicima - napisao je Srđan Đoković.

Podsjećamo, cijela drama u Australiji nastala je jer se Đoković odbijao cijepiti protiv koronavirusa, a usput je krivo ispunio zahtjev za vizu. Đoković je uoči dolaska u Australiju navodno bio pozitivan na koronavirus, a priznao je i da je zaražen bio na intervjuu za L'Equipe 18. prosinca i odradio fotosession bez maske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:11