BIVŠI PREDSJEDNIK

Donald Trump: ‘Dok Biden brine o invaziji na Ukrajinu, u tijeku je invazija na Ameriku. Predao je našu granicu!‘

Puštamo ljude da uđu, a nemamo pojma tko su. Moramo zaustaviti invaziju na ovu zemlju, poručio je bivši američki predsjednik

Donald Trump 

 Robyn Beck/AFP

Prije nego što vojska Sjedinjenih Američkih Država uopće počne razmatrati uključivanje u sukob na granici između Rusije i Ukrajine, trebali bismo se pozabaviti invazijom ilegalnih imigranata iz Meksika na ovu našu zemlju. Jer Joe Biden odrekao se svoje predsjedničke dužnosti, on je predao našu granicu, baš kao što se predao i u ratu u Afganistanu, izjavio je Donald Trump.

Bivši američki predsjednik smatra, naime, kako se Washington bavi potpuno pogrešnim stvarima - opsjednuti su idejom zaštite ukrajinske granice, a prema njegovu mišljenju, jedini prioritet SAD-a trebala bi biti njihova vlastita granica.

- To je američka granica i mi ne činimo ništa u vezi s time, puštamo ljude da uđu, a nemamo pojma tko su. Prva dužnost američkog predsjednika je braniti američku granicu, najvažniju granicu u svijetu. To je prije samo godinu dana bila najsigurnija i najjača granica koju smo ikad imali, ali predali smo je. Predali su je naš vlastiti predsjednik i demokrati! I prije nego što Joe Biden pošalje bilo koju vojsku da brani granicu u istočnoj Europi, trebao bi poslati trupe da obrane našu granicu, upravo ovdje u Teksasu - rekao je Trump na skupu u toj saveznoj državi na jugu SAD-a.

- Prije nego što naši čelnici progovore o invazijama drugih zemalja, moraju zaustaviti invaziju na ovu zemlju. Jer napadaju je. Napadaju je ljudi kojima to ne bi trebalo dopustiti! Bidenova potpuna odustajanja od predsjedničkih dužnosti dovode do toga da on sad ubija neopisiv broj nevinih Amerikanaca - zaključio je Donald Trump.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:17