MILIJUNAŠ PROTIV OBAME

Donald Trump nakon proglašenja rezultata na Twitteru: 'Ne možemo to dozvoliti, moramo krenuti na Washington i zaustaviti tu lakrdiju!'

'Ne možemo to dozvoliti, moramo krenuti na Washington i zaustaviti tu lakrdiju!', poručio je Trump preko Twittera
 David Becker/AFP

- Ne možemo to dozvoliti, moramo krenuti na Washington i zaustaviti tu lakrdiju! - poručio je milijunaš Donald Trump preko Twittera kad je bilo jasno da Obama pobjeđuje. “Naša nacija je potpuno podijeljena. Borimo se i zaustavimo ovu odvratnu nepravdu! Čitav svijet nam se smije. Ovi izbori su totalna sramota i lakrdija. Ovo nema veze s demokracijom!”, napisao je razočarani Donald Trump.

FOTO VIDEO Barack Obama osvojio drugi mandat: Još četiri godine u Bijeloj kući!

Amerika je sada u ozbiljnim problemima, kao nikad prije, nastavio je Trump. Sistem elektorskog glasanja katastrofa je za demokraciju, zemlja je potpuno podijeljena, nadam se da će je Zastupnički dom (u kojem su republikanci zadržali većinu) uspjeti zadržati na okupu u naredne četiri godine, natipkao je milijunaš. Na kraju je pozvao Zastupnički dom da ne napravi ni jedan ustupak Obami i njegovoj administraciji ukoliko predsjednik ne odustane od svog zakona o zdravstvenoj zaštiti za sve.

Trump se i ranije u kampanji suprotstavljao predsjedniku Obami, prijeteći da će objaviti prave dokumente o njegovom rođenju i druge koji bi ga navodno mogli kompromitirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:35