ISHITRENA ODLUKA

‘Dosta mi je frajera iz mog rodnog grada! Odlučila sam spiskati 300 eura i otići na prvi spoj u Španjolsku!‘

‘Našli smo se na aerodromu, bilo je nestvarno. Proveli smo vikend u šetnjama i razgovoru‘

Celeste Hartley

Jednoj 28-godišnjakinji iz Londona puknuo je film nakon velikog broja neuspjelih spojeva sa svojim sugrađanima da je donijela radikalnu odluku - odlučila je spiskati 250 funti za let u Španjolsku kako bi tamo okušala sreću u ljubavi.

Celeste Hartley toliko je dozlogrdila "oskudna" scena upoznavanja u Londonu da je bez previše planiranja odlučila otputovati u Malagu u Španjolskoj, kako bi upoznala muškarca kojeg je upoznala na aplikaciji Hinge. Na kraju balade djevojka iz Brixtona je rekla da je provela nezaboravan vikend s 28-godišnjakom iz Malage i tvrdi da joj je to vratilo "vjeru u ljude".

@celestehartley0

If he wanted to he would girls

♬ original sound - CelesteHartley

Dokumentirajući sve na svom TikToku, Celeste je podijelila video s londonske zračne luke, napisavši "Kad je ljubavni svijet u Londonu toliko loš da moraš probati internacionalno". Video je pogledalo preko 200 tisuća korisnika. "Bez obzira na to što se dogodi sa mnom i tim frajerom, već sada isplati. Uzbuđenje je na vrhuncu", rekla je svojim pratiteljima.

U nastavku je objavila kompilaciju fotografija, uključujući i spontani odlazak u tattoo studio, razgledavanje andaluzijskog grada i puno hrane. Mnogi su ju pohvalili u komentarima, pišući da je "u životu najbitnija avantura". Drugi su ju pak kritizirali zbog toga što troši "previše novca" za prvi spoj.

"Vidjela sam ga na svojoj stranici, ali nije mi se svidio. No, poslao mi je neku smiješnu poruku i vrlo brzo smo započeli zanimljiv razgovor. Postavljao mi je puno pitanja, ali nisam nešto vješta u dopisivanju. Na kraju sam odlučila da ćemo se naći u Malagi. Bila sam jako sretna zbog te odluke, posebice zato što sam ogorčena na London. Stalno tražim razlog za otići iz tog grada. Također, ako ništa drugo, provest ću zanimljiv vikend."

Ispričala je kako nije bilo ni trenutka sumnje da se on predstavlja nekim tko nije, ali dodala da je imala prijatelje koji su bili na oprezu ako stvari krenu krivim tokom. Priznaje da let za Španjolsku zbog prvog spoja nije "najnormalnija situacija", ali kaže kako u životu treba nekad impulzivno odlučivati.

"Našli smo se na aerodromu, bilo je nestvarno. Proveli smo vikend u šetnjama i razgovoru", rekla je. "Puno je to vremena za provesti s jednom osobom, ali on se potrudio da mi bude jako, jako ugodno. Platio je za smještaj i bio je jako velikodušan."

image

Ogorčena na ljubavni život u Londonu,Celeste Hartley otputovala je u Španjolsku na prvi spoj

/Instagram

Slobodna je već šest godina i priznaje da joj je "muka" od Londona i njegove kulture "jednokratne" romanse. Počela ju je frustrirati površnost aplikacija za upoznavanje, koja ju je spriječila da pronađe partnera. "Muka mi je više bila od toga. Stalno sam sjedila na rubu stolice i čekala da me netko iznevjeri", rekla je.

Otkrila je da je bijeg u Malagu prošao toliko dobro da je izbrisala Hinge, a Španjolac ju je posjetio za vikend u Londonu. Kaže kao su se odvažili isprobati vezu na daljinu. Mnogi korisnici pohvalili su Celeste zbog njezinog avanturističkog načina upoznavanja.

image

Ogorčena na ljubavni život u Londonu,Celeste Hartley otputovala je u Španjolsku na prvi spoj

/Tiktok

"Odletjela sam u Tursku prošli tjedan i učinila isto, najbolja odluka", netko je napisao.

Međutim, neki su ju kritizirali zbog toga što je pretjerala s troškovima. Jedan korisnik društvenih mreža rekao je: "Previše novca za potrošiti na prvi spoj". Drugi se oglasio s: "Alarmantno je što on nije došao k tebi za prvi put."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:50