VELIKA TUGA

Dostavljač u Beogradu zatekao dijete kako mu krade hranu iz automobila: ‘Došlo mi je da plačem. J*bem te državo...‘

Dostavljač je djetetu ostavio broj telefona i rekao mu da može slobodno doći u restoran gdje radi i dobivati jedan obrok dnevno

Dostavljač

 /Reddit

Na Redditu je osvanuo dvominutni video u kojem Vladimir Savić, bivši policajac koji trenutno radi kao dostavljač hrane, sjedi u automobilu negdje u Beogradu i priča potresnu priču na koju nitko nije ostao ravnodušan.

Naime, dok je dostavljao hranu ostavio je otvoren automobil, a kada se vraćao zatekao je dijete kako mu krade hranu. Na snimci se vidi da ga je ta scena toliko potresla pa je morao događaj podijeliti s javnosti.

- Došlo mi je ljudi da zaplačem. Evo kakvo je vrijeme, u Beogradu pada kiša. Radim brzu dostavu hrane. Nisam zaključao auto, vraćam se i zateknem dijete starosti oko devet godina koje uzima hranu. Mislio je da ću pojuriti, odmah otvara i jede. Kažem: ‘Sine nema potrebe da ideš, sjedi ovdje‘ - govori na snimci pa dodaje kako nije želio snimati dijete koje je jelo pljeskavicu.

- Je*em te državo, je*em te ekonomski trgu, je*em sve kriminalce u ovoj državi, djeca nam kradu hranu - poručio je dostavljač koji je djetetu ostavio broj telefona i rekao da može slobodno doći u restoran gdje radi i dobivati jedan obrok dnevno.

- Zamolit ću sve kolege dostavljače – Nemojte djecu juriti ako uzmu jesti, nek ide iz našeg džepa! - kazao je muškarac ogorčen jer djeca moraju krasti hranu pa ponovno zaključio: - Zemlja Srbija, ekonomski tigar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:58