U NAŠEM SUSJEDSTVU

Doza koja vam neće podići samo imunitet... Ako se cijepite u bordelu, nagradit će vas besplatnom seks saunom

Zbog pandemije bilježe 50-postotni pad klijenata, pa se nadaju da će se ovom inicijativom vratiti na staru slavu...

Fun Palast bordel u Beču

 Facebook

Jedan bordel u Beču omogućuje građanima da se cijepe protiv koronavirusa, a svi koji to učine kod njih, imaju pravo na besplatan 30-minutni seks tretman u sauni s damom po vlastitom izboru.

Riječ je o Fun Palast bordelu koji je s ovim projektom započeo 1. studenog kako bi pokušao pridonijeti porastu broja cijepljenih u Austriji, piše Daily Mail. Naime, u Austriji je samo oko 65 posto Austrijanaca u potpunosti cijepljeno, a onima koji se nisu cijepili zabranjen je pristup restoranima, hotelima, frizerskim salonima i velikim javnim događanjima. Ove su mjere uvedene kao odgovor na rapidni porast broja zaraženih u ovoj zemlji.

image

Fun Palast bordel

Facebook

U Fun Palast bordelu cijepljenje je moguće svakog ponedjeljka od 16 do 22 sata tijekom studenog, a djelatnici nastoje potaknuti muškarce da se dođu cijepiti kod njih u zamjenu za bon u sauni, čija je vrijednost 40 eura. Dječacima od 14 godina nadalje navodno je dozvoljeno koristiti usluge klinike, ali pod uvjetom da su u pratnji odrasle osobe. Žene se također potiče da dođu na cijepljenje u bordel.

image

Fun Palast bordel

Facebook
image

Fun Palast bordel nudi cijepljenje

Facebook

"Zbog pandemije bilježimo 50-postotni pad klijenata, a ovom inicijativom se nadamo da će se broj klijenata ponovno povećati", poručuju iz bordela. Vlasnik Fun Palast bordela dodao je da se pored njihove lokacije nalazi spomenik slikaru Gustavu Klimtu pa savjetuje potencijalnim klijentima da upravo taj kip 'koriste kao ispriku za kašnjenje kada se klijenti vrate kući.'

image

Fun Palast bordel

Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 09:30