KRVAVO JUTRO

'DRAGA, DONIO SAM TI DORUČAK' Ženu htio iznenaditi, a ona ga kroz zatvorena vrata upucala u srce

 Facebook

Američkog vojnika stacioniranog u bazi Fort Bragg u saveznoj državi Sjevernoj Karolini hicem u prsa pogodila je njegova supruga kada ju je pokušao iznenaditi donoseći joj doručak u bračnu postelju.

Kao što je to činio svakog jutra, Zia Zegule (28) je i u petak iz kuće u Fayettevilleu oko 8 sati otišao prema vojnoj bazi, ali se u jednom trenutku ušuljao natrag u dom kako bi kriomice pripremio romantično iznenađenje.

No, upalio se protuprovalni alarm, a kada je oko 10 sati došao pred spavaću sobu, 27-godišnja supruga Tiffany Segule bez puno razmišljanja je kroz zatvorena vrata zapucala i pogodila ga u prsište.

Shvativši što je učinila, u potpunom šoku i očaju odmah je nazvala hitnu pomoć, a kada su liječnici stigli, Zia je bio pri svijesti. Trenutno je u bolnici i njegovo je stanje stabilno, a očekuje se i skoro puštanje na kućnu njegu.

U policiji kažu da se kobnog jutra u kuću ušuljao kroz prednja vrata, ali nije jasno je li pred vratima spavaće sobe naglas rekao da stiže s doručkom. Tiffany je navodno bila brza na okidaču zbog nekoliko nedavnih provala u susjedstvu.

'Učinila je ono što je mislila da je potrebno kako bi se obranila', rekao je Antoine Kinkade iz lokalne policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 21:09