DRAMA U ZRAKU

DRAMA U PRVOM RAZREDU: PUTNIK UZEO STJUARDESU ZA TAOKINJU Ljudi se probudili nakon vriska i plača, a scena koju su vidjeli zaledila im je krv u žilama

 
 © Twitter

Avion Air Chine bio je prisiljen promijeniti smjer nakon što je jedan putnik uzeo stjuardesu za taokinju i držao joj na vrat pritisnutu kemijsku olovku, izvijestili su iz aviokompanije.

Avion je poletio iz Changsha, glavnog grada provincije Hunan, u 8.40 sati. U Peking je trebao sletjeti u 11, no prisilno je sletio u Zhengzhou, nešto nakon 9.40 sati.

- Incident je uspješno riješen do 13.17 sati, a putnici i posada su na sigurnom - stoji u izjavi kineske Civilne zrakoplovne administracije.

Fotografija koju je objavio kineski novinski servis China News Service prikazuje brojne vatrogasce ispred aerodroma u Zhengzhou.

- Probudio nas je plač, svi su bili spavali... a žena je plakala. Nitko nije znao što se događa - kazao je jedan od svjedoka incidenta.

Posada aviona uspjela je zadržati putnike na sjedalima dok se incident događao u prvom razredu. Drugi putnik kazao je kako su zavjese koje odvajaju prvi razred od ekonomskog bile čvrsto zategnute i kako nije ništa vidio.

Još jedan putnik opisao je kako je stjuardesa kazala putnicima da će morati sletjeti u drugu zračnu luku no kako im nije pojasnila razlog.

Nismo vidjeli ni čuli ništa što se događalo u prednjem dijelu aviona - kazao je.

Vlasti nisu objavile više informacija o motivima otimača kao ni što se s njime na kraju dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:58