BIZARNA NEZGODA

DRAMA U SNU Amerikanka sanjala da je progone zlikovci pa progutala zaručnički prsten, a kad se probudila uslijedio je plač: 'Bila sam bijesna!'

 
Zaručnički prsten, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Jedna Amerikanka podvrgnuta je operaciji kako bi joj liječnici iz utrobe izvadili zaručnički prsten koji je progutala u snu, piše BBC.

Nesretna žena, 29-godišnja Jenna Evans rekla je kako je imala noćnu moru u kojoj su ona i njezin zaručnik Bobby bili u vlaku koji je ubrzavao te je ona bila "prisiljena" progutati prsten kako on ne bi pao u ruke "zlikovaca".

Netom nakon toga se probudila u svojem domu u Kaliforniji i shvatila da je dramatičnu potjeru sanjala, ali kad je pogledala na svoju ruku - prstena nije bilo. Odmah je shvatila što se dogodilo, probudila svojeg dragog Bobbyja da mu objasni neobičan san i njegovu vrlo stvarnu posljedicu te se par uputio u bolnicu.

Kad su stigli tamo, gospođica Evans isprva je imala određenih problema u objašnjavanju neobične zgode liječnicima, budući da se istovremeno "smijala i plakala".

Upućena je na rentgen koji je otkrio prsten s dijamantom od 2,4 karata u njezinom trbuhu. Liječnici su se složili da nije mudro čekati da "priroda odradi svoje", već su gospođici sugerirali da ode na operaciju. Za svaki slučaj, prije vađenja prstena od Evans su zatražili da potpiše otpusno pismo u slučaju da umre tijekom postupka.

- Tada sam gorko plakala jer bih bila tako bijesna da umrem. Dugo sam čekala na taj prokleti zaručnički prsten i udat ću se za Bobbyja Howella.

Srećom, operacija je uspjela, a gospođica Evans još jednom je histerično zaplakala, ovaj put od sreće.

- Bila sam doista sretna jer ne znam mogu li taj prsten cijeniti na isti način - pomalo zbunjeno rekla je za ABC News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:43