ŠOK U RUMUNJSKOJ

Drama uživo: Gola žena uletjela u studio i krenula na voditeljicu, a onda je uslijedio pravi show

Voditeljica je uspjela izbjeći kamen kojim ju je napadačica gađala, a dva su člana ekipe emisije ubrzo svladala nasilnicu
Gola žena napala voditeljicu
 Acces Direct/youtube Screenshot

Naga žena prošlog je petka upala u studio rumunjske televizijske postaje Antena 1 dok se tamo snimala emisija Acces Direct te na voditeljicu emisije Mirelu Boureanu-Vaidu (39) bacila kamen, javljaju iz Antene 1.

"Dajte mi moj novac! Dajte mi moj novac", vikala je napadačica tijekom nasrtaja na Vaidu.

Voditeljica je uspjela izbjeći kamen kojim ju je napadačica gađala, a dva su člana televizijske ekipe ubrzo svladala nasilnicu. Pokrili su je dekom i odveli u prostoriju pored studija. Policija je pozvana odmah nakon incidenta, a istraga napada još traje.

Prema svemu sudeći, napadačica je u studio uspjela upasti kroz sporedna vrata, a Antena 1 piše kako je nitko nije vidio prije nego što je nasrnula na Vaidu.

Snimanje emisije prekinuto je na nekoliko minuta jer je Vaida bila u šoku.

"Pokušavam ostati mirna, iako mi glas puca. Da, bila sam napadnuta neposredno nakon dolaska u studio. Kao što možete vidjeti, studio je oštećen, a kamen koji je bacila mogao je završiti u mojoj glavi", rekla je vidno potresena Vaida nakon napada i dodala da ne poznaje ženu koja ju je napala.

"Bojim se za svoj život. Žena se zaletjela prema meni i gledala me u lice dok je bacala kamen. Nisam razumjela što se događa pa nisam mogla brže reagirati", nastavila je voditeljica te priznala kako nerijetko prima prijetnje.

"Sva sreća pa me nije pogodila. Što da vam kažem. Nadam se da ću moći nastaviti s emisijom. Psihologinja mi je odmah došla pomoći", zaključila je Vaida.

Kasnije su mediji doznali da je napadačica prethodno bila hospitalizirana u psihijatrijskoj bolnici "Prof. Dr. Alexandru Obregia" u Bukureštu.

Policija je objavila da je dojavu o napadu na Vaidu zaprimila oko 17 sati. Policijski su službenici tijekom očevida pronašli vreću s odjećom koja je, prema svemu sudeći, pripadala napadačici, a locirali su i još jedan komad kamena.

Objavljeno je i da će se napadačicu prebaciti u prikladnu medicinsku ustanovu kako bi joj se pružila potrebna pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2021 19:59