NI RUSI NE BI BOLJE

Društvene mreže gore zbog gošće u emisiji Fox Newsa sinoć, doslovno je nadrealno: ‘Vidim osjećaj gubitka...‘

"Osjećaj gubitka, ali jako je konkretan... Kao da on više razmišlja o tome što je izgubio i još uvijek ne iskorištava ono što ima", rekla je vidovnjakinja

Jesse Watters

 Theo Wargo/Getty Images/Profimedia

Vidovnjakinja Paula Roberts, poznata i kao "Engleska vidovnjakinja", samoprozvana stručnjakinja za nadnaravno, lovkinja na duhove te grafologinja, rekla je tijekom gostovanja u emisiji "Jesse Watters Primetime" koja se emitira na američkoj TV postaji Fox News da će bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump u 2024. godine osjetiti "gubitak", prenosi The Daily Beast.

Prije nego što se Roberts bacila na posao, TV voditelj Jesse Watters rekao je da još jednog vidovnjaka pitao za Trumpovu sudbinu te da mu je ovaj rekao da će se ove jeseni dogoditi "velika nepravda". "Možda nećemo ni imati izbore", rekao je Waters. "Stoga, treba nam drugo mišljenje", dodao je TV voditelj.

Nakon što je Watters od Roberts zatražio tarot čitanje za Trumpa, vidovnjakinja je izvukla kartu "Petica pehara". Oboje je ta karta prilično zaprepastila. "Znam da sam na Foxu...", rekla je Roberts nakon što se nekoliko puta zamucala. "Osjećaj gubitka. Osjećaj gubitka, ali jako je konkretan... Kao da on više razmišlja o tome što je izgubio i još uvijek ne iskorištava ono što ima", dodala je Roberts.

Prema nekim interpretacijama, tarot karte "Petica pehara" simbolizira tjeskobu, strah, nesigurnost, gubitak i nemogućnost da se krene naprijed. Ako vam stručnjak za tarot tijekom čitanja izvuče tu kartu, vjerojatno ste emocionalno rastreseni.

Watters je zatim od Roberts zatražio tarot čitanje za aktualnog predsjednika SAD-a Joea Bidena. Roberts je za njega izvukla kartu "Devetka diskova", koja simbolizira nadu, hrabrost, ispunjenost, sreću i blagostanje. "Mnogo, mnogo, mnogo, mnogo novca", rekla je vidovnjakinja. "Iz Kine?", pitao ju je Watters. Vidovnjakinja, međutim, nije pojasnila odakle ili od koga bi Biden trebao dobiti taj novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:30