REAKCIJE NA DEBATU

Društvene mreže prepune memeova: ‘Bilo bi produktivnije da su se jednostavno počeli hrvati‘

Neki su primijetili da u ovoj debati postoji samo jedan gubitnik: Chris Wallace, voditelj debate koji nije uspio održati red
Meme Twitter
 Twitter @ayeyovontay_

Nakon prve predsjedničke debate Donalda Trumpa i Joea Bidena, koja je završila tako što su dvojica kandidata vikali jedan na drugoga, društvene su mreže eksplodirale i pune su zabavnih memeova na tu temu.

Gledatelji su poželjeli da voditelj Chris Wallace isključi mikrofone kandidata, dok su Biden i Trump tretirali njega kao učitelja i konstantno se nadglasavali tijekom 90-minutne debate.

Mnogi su reagirali na Twitteru, pa je tako jedan korisnik te društvene mreže prilagodio šalu iz Simpsona kako bi izrazio svoje mišljenje o debati: 'Starac viče na starca', stoji u memeu objavljenom na Twitteru.

Netko je podijelio fotografiju uplakanog američkog kontinenta.

- Možemo reći da smo u nevolji, rekao je jedan gledatelj debate i objavio fotomontažu Trumpa i Bidena kao male djece.

Astronom Antonio Paris je objavio fotografiju sebe u svemirskom odijelu i napisao: 'Ujutro se selim na Mars. Tko ide sa mnom?'

Neki su primijetili da u ovoj debati postoji samo jedan gubitnik: Chris Wallace, voditelj debate koji nije uspio održati red.

Neki gledatelji su reagirali s olakšanjem kad je debati konačno došao kraj, a jedan od njih je objavio fotografiju Froda koji slavi poraz Gospodara Tame u Gospodaru prstenova.

Mnogi su rekli da bi voljeli da se kandidatima moglo ugasiti mikrofone. David Sinclair se našalio da je Wallace trebao imati prekidače za uključivanje i isključivanje Trumpa i Bidena.

- Mislim da bi ovo bilo produktivnije da se njih dvojica jednostavno počnu hrvati, napisala je jedna gledateljica.

Jedan je korisnik Twittera pak komentirao da bi kaos bio veći jedino ako bi se Kanye West uključio i počeo govoriti.

Podsjetimo, debata u Clevelandu je prošla u svađalačkom tonu, kako se i očekivalo, a Trump je prednjačio u vikanju na svojeg sugovornika, ali i na voditelja.

Obrušio se na Bidena (77), optuživao jednog od njegovih sinova za korupciju i dodao da u Bidenu nema ništa pametno.

Biden je uzvratio protunapadom na Trumpa, rekavši mu da je lažljivac, rasist i klaun, kao i marioneta ruskog predsjednika Vladimira Putina.

U jednom trenutku mu je iznervirani Biden uzviknuo da ušuti, a u nekim trenucima niti Biden, niti voditelj Wallace nisu mogli doći do riječi jer je Trump glasno govorio o Bidenovom sinu Hunteru. Također je govorio da će Bidenu trebati droga ili zamjenski govornik kako bi prebrodio noć do kraja debate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 21:52