HOROR U JUŽNOM LONDONU

Dva para blizanaca poginula u požaru kuće: ‘Bili su veseli i omiljeni, slomljeni smo‘

Šezdeset vatrogasaca pokušalo je ugasiti vatrenu stihiju koja je zahvatila cijelo prizemlje kuće

Vatrogasci ispred zgrade u Suttonu.

 Kirsty O‘connor/Pa Images/Profimedia

Četvero djece poginulo je u požaru kuće u Suttonu u južnom Londonu, javlja BBC.

Djecu, za koju se vjeruje da su u rodu, vatrogasci su u četvrtak u 18:55 sati reanimirali i pružili im potrebnu pomoć do dolaska hitne pomoći. Nakon što su prevezeni u dvije različite bolnice, ustanovljeno je da su mrtvi.

Zasad nitko nije uhićen, a uzrok požara još nije poznat, priopćila je policija.

Susjedi su novinarima BBC-a rekli da se radi o dva para blizanaca koji su bili veseli i omiljeni u susjedstvu. Šef vatrogasaca kazao je da ih je ova tragedija sve duboko pogodila te da su svi slomljeni.

image

Vatrogasci ispred zgrade u Suttonu.

Kirsty O‘connor/Pa Images/Profimedia

Šezdeset vatrogasaca pokušavalo je ugasiti vatrenu stihiju koja je zahvatila cijelo prizemlje kuće. Nakon što su tamo zatekli djecu, iznijeli su ih van, gdje im je pružena prva pomoć.

Londonska služba hitne pomoći priopćila je da je na mjesto događaja poslan velik broj snaga, uključujući ekipe hitne pomoći i napredne bolničare. Stigli su i traumatski timovi iz londonske helikopterske hitne medicinske službe, ali i iz službe u Sussexu.

Požar je navodno do 20:36 sati doveden pod kontrolom.

image

Zatvorena okolna cesta.

Kirsty O‘connor/Pa Images/Profimedia

Policija je priopćila da je najbliža obitelj djece svjesna da su oni preminuli te su rekli da će im biti pružena podrška. Također, zatvorene su okolne ceste ​ jer hitne službe ostaju na mjestu događaja. Načelnik policije, Rob Shepherd, rekao je da u ovoj vrlo ranoj fazi uzrok požara nije poznat i bit će istražen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:29