NA RUBU TRAGEDIJE

Dvije minute užasa: Nevjerojatnu snimku pogledali su milijuni, pravo je čudo kako je ostao živ...

Mnogi su se utopili duž obale u nemilosrdnim Llandudno morskim strujama
 /Screenshot Twitter

Milijuni ljudi pogledali su snimku koja stiže iz južnoafričkog Cape Towna. Na plaži Llandundo, nesmotreni adrenalinski ovisnik skočio je s granitne gromade visoke 11 metara u relativno mirno more koje se u sekundi uzburkalo noseći ga prema opasnim stijenama, prenosi Daily Mail.

Kad je krenuo prema onome za što je mislio da je izlazna točka ograđena kamenom, snašli su ga ogromni valovi koji su zapljuskivali sa svih strana.

Brzo shvaća da je u nevolji jer ga morska sila gura naprijed, a zatim ga ponovno usisa u struje.

U posljednjem trenutku dobiva kratak predah.

Njegovi prijatelji snimaju mobitelom cijeli dramatični prizor, dok se on i dalje pokušava vratiti na sigurne stijene.

U posljednjih godinu dana 17-godišnji dječak, 15-godišnja djevojčica i 9-godišnji dječak su se utopili duž tog stjenovitog pojasa obale koji je poznat po nemilosrdnim Llandudno morskim strujama.

Videozapis koji traje 2 minute i 29 sekundi skakaču sa stijena trajao je kao cijeli život.

Čovjek iz Nacionalne institucije za spašavanje na moru rekao je: "Ovo mu je bio sretan dan, jer se većina plivača ne bi izvukla živa iz te situacije."

"On je očito snažan i moćan plivač, koji ne griješi u borbi s valovima, već ide kamo ga oni nose i to ga je spasilo od utapanja." rekao je, pa dodao "Unatoč tome bio je bespomoćan pred silinom valova i imao je sreće što se nije razbio o stijene jer da je udario glavom, borba bi bila gotova."

Video je postao viralan na Twitteru gdje ima preko 6.6 milijuna pregleda i komentara koji se slažu da je imao ekstremne sreće što sada nije ‘dio nesretne statistike‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:03