JADNA OBITELJ...

Dvojica braće umrla u istom danu, jedan na turniru, a drugi od šoka kad je čuo vijest: ‘Srce nije izdržalo...‘

Netom nakon što su Milisavu javili za smrt voljenog brata, pokušao je utješiti majku, a potom se i on srušio

Ilustrativna fotografija

Koliko može biti snažna bratska ljubav pokazuje jučerašnji tragični događaj iz Lipničkog Šora kod Loznice u Srbiji. Isti dan odnio je živote dvaju brata, Milana (47) te dvije godine starijeg Milisava Maksimovića. Prvi je preminuo u Sloveniji, a drugi u Srbiji nakon što je primio nesretne vijesti o tome što se dogodilo njegovom bratu.

Kako izvještava Kurir, mlađi Milan je bio gluhonijem, a u trenutku smrti igrao je na nogometnom turniru u Sloveniji gdje se iznenada srušio i preminuo.

- Milan je bio vrlo dobar nogometaš, koliko znam bio je član FK Sloge iz našeg sela za koju je povremeno igrao, inače, za njega zna cijela bivša Juga. Bio je član naše reprezentacije gluhonijemih ososba i veoma uspješno je nosio državni dres. Kako sam čuo, igrao je jučer taj nesretni turnir kada mu je pozlilo na utakmici, a izgleda da je srce u pitanju. Nažalost, nije mu bilo spasa, žali brata, sve je to bilo u nekih sat vremena poslije strašne vijesti iz Slovenije - priča jedan od susjeda za Kurir.

Netom nakon što su Milisavu javili za smrt voljenog brata, pokušao je utješiti majku, a potom se i on srušio.

- Našli su ga mrtvog u dvorištu. Valjda srce nije moglo izdržati, nije mogao prežaliti brata. Pokušavao je utješiti majku, a onda je u jednom trenutku izašao iz kuće, ispričao je susjed.

Kako navodi Kurir, braća će vjerojatno biti zajedno sahranjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2023 02:44