DIRLJIVI SPOT

Ed Sheeran i ukrajinski bend objavili zajedničku pjesmu: ‘Snimali smo na ulicama razorenog Harkiva‘

Stihovi su nastali dok su služili kao medicinari na prvoj crti bojišnice u Borodjanki

Ed Sheeran – 2step ft Antytila

 YouTube

Bend Antitila, jedna od najvećih glazbenih skupina u Ukrajini čiji su članovi prestali svirati kako bi se pridružili vojsci, snimio je novu pjesmu u suradnji sa slavnim britanskim glazbenikom Edom Sheeranom.

Prihod od pjesme ići će za pomoć građanima Ukrajine.

'Ed osjeća tu bol i suosjeća s ukrajinskim narodom', rekao je pjevač Taras Topolja za BBC i dodao da su stihovi nastali dok je služio kao medicinar na prvoj crti bojišnice u Borodjanki, teško oštećeni grad zapadno od Kijeva kojeg su ukrajinske trupe uspjele povratiti od Rusa.

Nakon što su napisali stihove, članovi grupe su snimali dok su bili na bojišnici u Harkivu.

'Samo smo stali nasred ceste i pjevali tamo usred ničega', rekao je Topolja.

Antitila ​​je postala poznata nakon što su objavili video u kojem nude nastup putem linka uživo na koncertu za Ukrajinu u Birminghamu.

Organizatori koncerta, na kojem je nastupio Ed Sheeran, odbili su ponudu zbog povezanosti grupe s vojskom.

Topolja je rekao da im je nakon toga Sheeranov tim predložio suradnju. Video spot dosad ima više od milijun pregleda na You Tubeu.

'Jako mi je drago što poznati pjevač podržava Ukrajince, kazao je frontmen i dodao kako se na ovaj način 'podiže svijest o situaciji u Ukrajini'.

'Ed Sheeran, njegov tim i drugi razumiju da nam je potrebna pomoć i podrška da preživimo i pobijedimo. I jako sam zahvalan na tome', zaključio je Topolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:19