TAJNA O NLO-IMA

Ekipa BBC-ja u 'Području 51' kod Roswella snimala dokumentarac: Uhapsili ih i u njih uperili pištolje!

Dokumentarac "UFO: Conspiracy Road Trip", emitirat će se idućeg ponedjeljka i prikazat će kako su članovi filmske ekipe uhićeni pod prijetnjom oružjem.

Vječno pitanje skriva li slavno "Područje 51" tajnu o padu letećeg tanjura 1947. godine kod mjesta Roswell i dalje je žarište pozornosti mnogih znatiželjnika, novinara, istraživača, a posebice entuzijasta i zagovaratelja teorija zavjere.

Nedavno je ekipa televizijske kuće BBC pokušala ući u zloglasno "Područje 51" kako bi snimila dokumentarac, no presrele su ih sigurnosne ekipe, u njih uperile pištolje i polegle na pod.

Irski komičar Andrew Maxwell i NLO stručnjak Darren Perks prošuljali su se preko granice te su zbog toga bili prisiljeni tri sata ležati s licem prema tlu dok su agenti FBI-a provjeravali njihove isprave.

Radi se o istoj ekipi koja je prošlog tjedna izazvala negativne reakcije u Britaniji nakon tvrdnje da je za bombaški napad u Londonu 7. srpnja 2005. godine odgovorna britanska vlada kao dio urote s ciljem vojne intervencije u Iraku.

Dokumentarac "UFO: Conspiracy Road Trip", emitirat će se idućeg ponedjeljka i prikazat će kako su članovi filmske ekipe uhićeni pod prijetnjom oružjem.

Bili su prisiljeni tri sata ležati na tlu dok su ih okružili čuvari naoružani puškama M16.

- Slušaj sinko, možemo učiniti da nestaneš i tvoje tijelo nikada neće pronaći - ispričao je za The Sun Darren Perks riječi upućene mu od jednog stražara.

Ekipa je dobila globu od 375 funti, te im je naređeno da ne smiju otkriti što su vidjeli.

- Nismo niti vidjeli ništa drugo osim asfalta - priznao je Darren za britanski list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:49