‘BOMBA‘ IZ SAD-A

Eksplozivno izvješće potresa Kongres, ovo postaje zabrinjavajuće: ‘NLO-i su ubili 2 pilota!‘

Posljednji detalji koji svakodnevno cure više se ne daju ignorirati

NLO

 /Us Navy

U Sjedinjenim Državama priča o neidentificiranim letećim objektima (NLO) iz mjeseca u mjesec prerasta u sve ozbiljniju javnu raspravu, u kojoj se oni koji upozoravaju na dokaze o nevjerojatnim susretima više uopće ne predstavljaju kao osobenjaci s previše bujnom maštom ili nejasnim porivima za fabriciranje informacija.

S obzirom na to da je tema NLO-a dignuta na razinu aseriozne kongresne rasprave s nizom intrigantnih deklasificiranih dokumenata, odnosno svjedočanstava, nemoguće je pozabaviti se svime što ubrzano doznajemo iz nekad tajnovitih arhiva, ali dovoljno je fokusirati se na jedan od najnovijih primjera kao bi se ilustrirali razmjeri dosadašnjih prikrivanih ili zanemarivanih iskustava ljudske vrste s nepoznatim fenomenima, koji se teško mogu objasniti kao prirodne pojave.

Jedan od takvih primjera su dva pomalo nevjerojatna dopisa koje su dva istraživačka novinara poslali Kongresu. George Knapp i Jeremy Corbell u tim pismima, između ostaloga, tvrde kako su ruski zrakoplovi do 1993. progonili pa čak i rušili NLO-e 45 puta, dok je američka vojska od 1969. imala stav kako NLO-i ne predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti te nisu vrijedni detaljnijeg proučavanja. "Ovaj omalovažavajući stav izravno je u suprotnosti s onime što je otkriveno u dokumentima, izvješćima i internim dopisima", upozorio je Knapp u svojem dopisu Kongresu.

S obzirom na to da su pred Kongresom o NLO-ima već svjedočili časnici s neupitnom vojnom i obavještajnom karijerom, sad se i Knapp i Corbell tretiraju kao relevantni izvori informacija zahvaljujući istraživačkom radu koji je do prije nekoliko godina bio sistemski ignoriran. Sad su uskom krugu onih koje se, što se kaže, sluša. Na kongresnom saslušanju održanom sredinom ovoga tjedna, dva novinara sjedila su odmah iza glavnih zvijezda - Davida Gruscha (svjedočio je o otkriću bića nakon pada NLO-a koja nemaju ljudsku biologiju), kao i mornaričkih pilota Ryana Gravesa te Davida Fravora.

Knapp se prvi put zaintrigirao za NLO-e kad je 1989. načuo šaputanja o obrnutom inženjeringu i čudnim materijalima koji su u tajnosti korišteni u Nevadi u posebnom obavještajnom programu, u koji su bili uključeni i vanjski ugovorni izvođači. On je, između ostaloga, opisao rusku 10-godišnju studiju o NLO-ima, navodno najveću ikad poduzetu (uključivala je tisuće dokumenata i intervjua s vojnim osobljem). Direktor tog programa ispričao je Knappu o okršajima ruskih zrakoplova s NLO-ima.

"U većini incidenata, NLO-i su izmakli nevjerojatnom brzinom, ali u tri incidenta, ruski ratni zrakoplovi bili su oštećeni i srušeni. Dva pilota su poginula… Nakon tih incidenata, MOD (Ministarstvo obrane) izdalo je naredbu za cijelu zemlju da NLO-e treba ostaviti jer, prema riječima visokog dužnosnika protuzračne obrane, ‘mogu imati nevjerojatne kapacitete za odmazdu‘", napisao je Knapp u svom pismu.

Corbell je pak u svom pismu Kongresu konstatirao da se "pitanje NLO-a pojavljuje kao glavna tema od globalne važnosti" jer "NLO-i jesu stvarni. Ovo je objektivna istina - a ne subjektivna stvarnost… A NLO-i - što god oni predstavljali - prisutni su i dio su ljudskog stanja barem od početka zabilježene povijesti".

Problem je, inzistira Corbell, što su ti misteriozni objekti "dokazali da mogu nekažnjeno djelovati unutar našeg zračnog prostora" i to se događa gotovo svaki dan. "Najviše je zabrinjavajuće to što su ti NLO-i dokumentirani i često snimljeni na višeplatformskim obrambenim senzorima i sustavima za ciljanje dok su demonstrirali manevarsko nadmašivanje našeg najnaprednijeg vojnog oružja; ili bilo koje druge poznate tehnološki napredne zemaljske nacije s naprednim vojnim inventarom ili iz privatnog industrijskih holdinga".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:04