HOROR KUĆA

Epsteinova pedofilska jazbina sravnjena sa zemljom: ‘Neprocjenjivo je gledati njezino rušenje‘

Imanje je sagrađeno 1952. i imalo je veliku kuću sa šest spavaćih soba, zgradu s bazenom i zasebnu kuću s tri spavaće sobe za osoblje
Srušena Epsteinova kuća
 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Kuća užasa na Floridi, u kojoj je osuđeni pedofil Jeffrey Epstein dovodio mlade djevojke i seksualno ih napadao, je srušena. Služba za raščišćavanje je počela rušiti kuću u Palm Beachu ovoga tjedna nakon što ju je programer Todd Michael Glaser kupio za 18,5 milijuna dolara.

Glaser je rekao da će mu biti osobno zadovoljstvo uništiti Epsteinovu imovinu i sagraditi novu kuću. Njegov posrednik u tvrtki za nekretnine Lawerence Moens rekao je za Palm Beach Daily News da želi osigurati da zloglasna kuća bude ''izbrisana s karte''.

Epstein, koji je počinio samoubojstvo u kolovozu 2019. u zatvoru, bio je optužen za seksualnu trgovinu maloljetnicama. U svoje vile na Manhattanu i Palm Beachu Epstein je dovodio maloljetne djevojke koje je plaćao i tjerao na seksualne odnose. Suđenje njegovoj bivšoj partnerici Ghislaine Maxwell (59) zakazano je za srpanj, također zbog podvođenja maloljetnica. Optužena je da je 90-ih regrutirala tri djevojke od kojih je jedna imala 14 godina kako bi ju Epstein seksualno zlostavljao tijekom masaže u svojem domu.

image
Srušena Epsteinova kuća
Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Imanje je sagrađeno 1952. godine i imalo je veliku kuću sa šest spavaćih soba, zgradu s bazenom i zasebnu kuću s tri spavaće sobe za osoblje. Epstein je kupio imanje 1990. godine.

Glaserov plan je zamijeniti Epsteinov bivši dom s novom kućom u stilu 'moderne umjetnosti' na površini od 14.000 četvornih metara.

Brad Edwards, odvjetnik koji zastupa oko 50 žrtava koje tvrde da ih je Epstein zlostavljao izjavio je kako je 'simbolično uništavanje vile neprocijenjeno'.

image
Srušena Epsteinova kuća
Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

- Mogu zamisliti da će doći do određenog olakšanja nakon što noćna mora onog što se događalo u kući bude donekle zakopana, rekao je Edwards.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:41